Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS A Kóbor Grimbusz mechanikus modell

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70172
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Kóbor Grimbusz kisegíti az eltévedt varázslókat és boszorkányokat, ha éppen egy sürgős fuvar kellene nekik! Csak annyi a dolguk, hogy kinyújtják a pálcájukat a járdaszegély felé és ez a monumentális varázsbusz máris ott terem, hogy pillanatok alatt eljussanak az úti céljuk helyszínére. Most itt a lehetőség, hogy te magad szereld össze ezt a figyelemre méltó járművet és beleláss, hogy mi rejlik a csodák mögött! A UGEARS tervezői igazán kitettek magukért ezzel a darabbal, céljuk az volt, hogy visszaadják a filmben látott járgány hangulatát, annak legfőbb mutatványainak reprezentálásával.

Menny.:db

Leírás

Szeretnéd összerakni annak a busznak a modelljét, mely magát Harry Pottert húzta ki a pácból? Ez a kis makett nagyszerűen visszaadja a filmben látott jármű varázslatosságát! Ez is képes összehúzódni és kiszélesedni, ha éppen két akadály között kellene elslisszolnia, valamint felgyorsulni is hasonlóan képes (persze nem olyan őrjítő sebességre, mint a mozivásznon látott testvére). 

Ez a kis konstrukció London utcái helyett az otthonodban fog haladni, a benne található robosztus rugós motornak köszönhetően, melyet a busz tetején lévő kis gombbal leszel képes működésbe hozni. A modellben egy olyan fogaskerék-alapú szerkezet van, mely lehetővé teszi, hogy a busz több méteren keresztül haladjon önállóan. Kiemelkedő tulajdonsága még a szerkezetnek, hogy a mágikus manipulátor segítségével (ami egy tekerő és szintén a járgány tetején található) változtatható a busz szélessége, akárcsak a filmben, mikor két másik jármű között volt kénytelen elhaladni ez a varázslókkal megrakodott gyöngyszem. Amennyiben az óramutató járásával ellentétesen forgatod az alketrészt a jármű összeszűkül, ha azzal megegyezően, akkor pedig értelemszerűen kiszélesedik. Azonban ezzel nincs vége a csodának! A busz adott szélességével megegyezően változik annak sebessége. Normál állapotban csak úgy száguld ez a csöppség, míg lekicsinyítve lassabban halad, hiszen "manőverezési" állapotban van.

A modell fából készült elemeit precíz, lézervágásos technikával alkották meg. Összerakása hatalmas élmény lehet minden varázsló, boszorkány vagy mugli számára!

A modell összesen 268 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 6 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

A varázslat csak rád vár!