Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:

Újabb gyönyörű kiegészítő lakásodba, irodádba! A UGEARS Naptár modelljével új, és egyedi módon követheted nyomon mindennapjaid eseményeit és kalandjait 2017-től egészen 2044-ig. Csak állítsd be az évet és hónapot és kövesd a napokat ezzel az esztétitkus naptárral!

Raktáron
4.590 Ft 3.190 Ft

A UGEARS Flexi Cubus stresszlevezető elegáns modell kitűnően alkalmas arra, hogy bárhol bármikor képes légy indulataidon uralkodni. 8 összekapcsolódó elem garantálja, hogy ez a kivételes, egyedülálló kocka mindig más alakot vegyen fel, miközben hatalmas segítségedre van a koncentrációban és a stressz levezetésében.

Raktáron
4.590 Ft 3.190 Ft

A nehézségek és a kellemetlen gondolatok sajnos gyakran még az év végén sem hagyják nyugodtan az embert... De, ne hagyd, hogy elrontsák az ünneped! Indíts el egy számodra kellemes zenét és ereszd el a negatív érzéseket a UGEARS stresszlevezető modelljeivel!

Raktáron
4.590 Ft 3.190 Ft

A Ugears hajók mini szettben 4 önálló miniatűr mechanikus modell várja, hogy összerakd. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális választás. A készletben egy yacht-ot, vitrolást, csónakot és egy tengeralattjárót találsz az alapvető mechanikai elemeivel.

Raktáron
4.590 Ft 3.390 Ft

A négy egyedülálló miniatűr stresszlevezető modellből álló szett, kitűnő ajándékötlet a felnőtteknek és az 5 és 80 év közötti gyerekeknek egyaránt! Az UGEARS miniatűr modellek az emberiség művészetének egy-egy részletét jelenítik meg: a gitár a zeneművészet, a kamera a filmművészet, a könyv az irodalom, míg a mini pantheon az építészet szimbóluma. 

Raktáron
4.590 Ft 3.390 Ft

Próbáld ki a UGEARS új, okos és praktikus kiegészítőjét, az  összecsukható telefontartót, aminek tervezésekor a minimalizmust és a funkcionalitást vették alapul! A letisztult vonalak igazán egyedivé teszik ezt a hasznos kis eszközt, melynek megalkotásánál a UGEARS hű maradt a természetes alapanyagok használatához.

Raktáron
4.990 Ft 3.490 Ft

A UGEARS "U-fidget" sorozata most négy csodálatos vízi élőlénnyel bővül! Ezek a gyönyörű kis apróságok arra emlékeztetnek minket, hogy nekünk is felelősségünk van az óceánok védelmében. Az egyes fidgetek összerakása élvezetes, a velük való játék pedig remek feszültségoldó. Használd őket kulcstartóként vagy az íróasztalod ékeként! 

Raktáron
4.490 Ft 3.590 Ft

A UGEARS "U-fidget" sorozata most négy csodálatos vízi élőlénnyel bővül! Ezek a gyönyörű kis apróságok arra emlékeztetnek minket, hogy nekünk is felelősségünk van az óceánok védelmében. Az egyes fidgetek összerakása élvezetes, a velük való játék pedig remek feszültségoldó. Használd őket kulcstartóként vagy az íróasztalod ékeként! 

Raktáron
4.490 Ft 3.590 Ft

A Ugears repülők mini szettben 4 önálló miniatűr mechanikus modell várja, hogy összerakd. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális választás. A készletben egy helikoptert, hidroplánt, léghajót és egy repülőgépet találsz a legalapvetőbb mechanikai elemeivel.

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

A Ugears járművek mini szettben 4 önálló miniatűr mechanikus modell várja, hogy összerakd. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális választás. A készletben egy sportkocsit, traktort, teherautót és egy villamost találsz a legalapvetőbb mechanikai elemeivel.

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

A UGears vegyes mini szettben 4 önálló miniatűr mechanikus modell várja, hogy összerakd. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideális választás. A vegyes készletben egy traktort, cicát, fejet és egy szívet találsz a legalapvetőbb mechanikai elemeivel.

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

Megvan az az érzés, mikor igazán nagy káosz uralkodik az asztalodon és akárhogyan keresed, sehogy sem sikerül megtalálnod a számodra éppen szükséges íróeszközt? Általában ilyenkor fogalmazódik meg az emberekben a gondolat, hogy szükségük lenne egy asztali rendszerezőre, azonban általában megelégszenek a snassz műanyag vagy fém dobozkákon. Te miért ne lehetnél e tekintetben is egyedi? A UGEARS hajókormányt imitáló rendszerezője minden, csak nem unalmas és megszokott!

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

Képzeld el, hogy a múlt században ébredsz fel egy hagyományos ébresztőóra hangjára, a mobiltelefonok és egyéb digitális eszközök ideje előtt! A UGEARS vintage stílusú makettje gyönyörűen megragadja ezt a nosztalgikus hangulatot. Ez a dekoratív fa modell egy klasszikus éjjeli ébresztőórára hasonlít, két csengővel és egy apró kalapáccsal a tetején. Csak forgasd el a nagy oldalsó fogaskereket, hogy életre keltsd a szerkezetet!

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

A Wright fivérek nem hoztak rossz döntést, amikor arra gondoltak, létrehozzák a világ első motoros repülőgépét. Egy világszerte ismert, ikonikus darabot sikerült megalkotniuk, aminek most te is a részesévé válhatsz a UGEARS modelljével. Rakd össze az darabokat és indulj egy páratlan utazásra!

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

A UGEARS mechanikus modellje a Marsjáró egy önmozgó fa modell, amelyhez még ragasztó sem kell!

A Holdat már régen meghódítottuk, de a vörös bolygó igazi rejtély maradt számunkra. Itt az ideje, hogy összeállítsd a Nasa Marsjáróját és elindulj a saját különleges felfedezésedre az önjáró járművel! Tökéletes ajándékötlet stresszlevezetésre, csillagászoknak, a modellezés szerelmeseinek ez a különleges természetes anyagokból álló modell!

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

Ha még új vagy az UGEARS-féle mechanizmusok világában, akkor a Desert Buggy az egyik modell, amivel érdemes kezdened az ismerkedést. Nem fog elárasztani a részletek mennyisége, mint néhány fejlettebb szintű modell esetében, mégis az összeszerelése érdekes és nagyon lebilincselő folyamat lesz számodra. Ehhez szükséged lesz a dobozban található útmutatóra és az eszedre, de ragasztóra vagy bármilyen extra eszközre nem! Pattanj be gondolatban ebbe a kis homokfutóba és szeld át a sivatag magas dűnéit!

Raktáron
4.590 Ft 3.690 Ft

Ha érdekelnek a modern hadi technikák és járművek, akkor a legjobb helyen jársz! A UGEARS Katonai járművel Te is a frontvonalon érezheted magadat, miközben bajtársaidon segítesz! Ez a modell egy strapabíró, három tengelyes, sík ágyazású katonai teherautót jelenít meg és most Te is megszerezheted! A modell fából készült és mozgó elemekkel rendelkező modell garantált kikapcsolódást és izgalmat nyújt az összeszerelésekor!

A makett adatai:

  • 91 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 30 perc
  • méretei: 12.5 x 6.1 x 4.8 cm
  • 10 éves kortól ajánlott
Raktáron
5.290 Ft 3.690 Ft

Az évszázados szabadságharc, minőségi faanyagból készült mechanikus modell Ukrajna ősi harcát szimbolizálja a függetlenségért és a szabadságért. Ez a minimodell az exkluzív "Bátorság kora" nevű kollekció része, melyet a UGEARS az ukrán nemzetnek szentelt.

Raktáron
5.790 Ft 4.090 Ft

Érdekel a múlt? A UGEARS lenyűgöző Öreg óratorony nevű mechanikus minimodelljével elbűvölő középkori hangulatot kölcsönözhetsz az otthonodba vagy az irodába. Ez a gyönyörű, barkácsolt óratorony modell pazar mechanikus mechanizmusokat rejt magában, fogaskerekes szerkezettel, mozgó ingával és egy szélkakassal. Csak görgesd meg a nagy fogaskereket, hogy működésbe hozd a konstrukciót és gyönyörködhess benne!

Raktáron
5.290 Ft 4.190 Ft

A Neptun küldetés a UGEARS egy minőségi faanyagból készült mechanikus modellje, mely az exkluzív, a "Bátorság kora" nevű kollekció része. Ennek a különleges sorozatnak az egyes darabjait valós eseméynek ihlették és az ukrán nép tiszteletére alkották meg.

Raktáron
6.490 Ft 4.490 Ft