Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:

A UGEARS mechanikus modellje a Marsjáró egy önmozgó fa modell, amelyhez még ragasztó sem kell!

A Holdat már régen meghódítottuk, de a vörös bolygó igazi rejtély maradt számunkra. Itt az ideje, hogy összeállítsd a Nasa Marsjáróját és elindulj a saját különleges felfedezésedre az önjáró járművel! Tökéletes ajándékötlet stresszlevezetésre, csillagászoknak, a modellezés szerelmeseinek ez a különleges természetes anyagokból álló modell!

Raktáron
4.690 Ft

Két dolog az emberi fajról: az emberek imádják a felfedezést és az autókat! Miután Neil Armstrong először lépett a Holdra, 1969. július 21-én, mindössze két rövid év telt el, hogy a NASA egy autót küldött az akkori asztronauták, David Scott és James Irwin megsegítésére. A tudósok sokkal nehezebben tudtak volna olyan mennyiségű és minőségű értékes holdkőzetekhez jutni, mint amilyeneket LRV közbenjárásával gyűjtöttek.

Raktáron
18.990 Ft

A határ a csillagos ég! Építsd meg saját UGEARS NASA Discovery űrhajódat és kalandozz el a világűrben! A NASA Discovery típusú űrhajója összesen 39 alkalommal szállt fel az égbe, így teljesítve a történelem legtöbb űrrepülését. Most Te is felépítheted ezt a történelmi jelentőséggel bíró űrrepülőt, hogy még sok alkalommal útjára engedhesd! A makett azonban nem csak egy egyszerű űrhajóból áll, hanem mellette egy állványt és egy műholdat is felépíthetsz, így teljessé téve a világegyetem felfedezéséhez szükséges eszköztáradat!

A makett adatai:

  • 315darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 6 óra
  • méretei: 33.5*22.5*29 cm
  • 14 éves kortól ajánlott
Raktáron
21.490 Ft

A NASA Saturn V rakéta számos rekordot megdöntött: a legmagasabb, a legerősebb és legsúlyosabb teherbírású indítóeszköz volt, valaminr az egyetlen rakéta, amely embereket repített alacsony Föld körüli pályán túlra. Tizenhárom sikeres küldetés során használták a Saturn V rakétákat: ebből tizenkettő az Apollo-program részét képezte. A Ugearsnek hála most itt a lehetőség, hogy Te magad is tisztelegj ez előtt az ikonikus jármű előtt, melynek jelentősége az űrkutatásban megkérdőjelezhetetlen!

Raktáron
28.990 Ft