Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Járművek

Építs egy saját, önjáró tartálykocsit, egy gőzmozdonyt, vagy válassz egyet a veterán járművek közül!

Rendezés:
Nézet:

Vedd kezedbe a UGEARS új mechanikus fegyvermodelljét, az elegáns Wolf-01-est! Ezzel a remek pisztollyal nem csak imitálhatod a lövéseket, ugyanis szerkezetének köszönhetően ténylegesen meghúzhatod a ravaszt és gumigyűrűkkel „tüzet nyithatsz” célpontodra!

Raktáron
6.290 Ft

Kecses és vad. Egy igazi motor sosem volt pusztán közlekedési eszköz. Egy igazi motor mindig is a sebesség és a szabadság valódi megtestesítője volt és lesz. A VM-02-es pontosan ilyen...

Raktáron
7.990 Ft

A UGEARS Traktor egy káprázatos reprezentációja az elmúlt évszázadoknak. Semmi elektronikát nem tartalmaz - csak gumiszalag segítségével működő motort és sok önfeledt szórakozással töltött pillanatot!

Raktáron
9.490 Ft

Érezd ahogy lágy szellő simítja végig arcodat, amint szeretteiddel egy csodálatos úton egyenesen a Vadnyugat felé tartotok ezen a gyönyörű mechanikus postakocsin. Az utasok a kocsi kabin ajtaján szállhatnak be, ha pedig leveleket is szállítanál, akkor azokat a tetőn található két rakodóláda egyikébe érdemes elhelyezned...

Raktáron
12.490 Ft

A villamos a városi közelekdés egyik legrégebbi formája. A UGEARS Villamos modelljét is a legelső villamosok ihlették, és talán ez a UGEARS termékek legromantikusabb modellje.

Raktáron
12.590 Ft

A UGEARS modelljei közül a Kombájn segítségével ismerhetjük meg leginkább a mechanikus hajtóerő működését. A modellnek köszönhetően egy kicsit mi is a farmerok világába csöppenhetünk. Ehhez nincs is más dolgunk, csak hátrahúzni a kombájnt, majd elengedni, így a gumiszalaggal működő motor mozgásba is lendül.

Raktáron
12.590 Ft

Sebesség, adrenalin és csikorgó kerekek – mindezek jellemzik a jó autóversenyeket. A UGEARS új modellje egészen az autóversenyzés hajnaláig repít vissza minket, a korai XX. századba az első modern Grand Prix-ek megrendezésének idejébe. Készülj fel hát életed eddigi legizgalmasabb futamára: szereld össze járműved és izzítsd be a motort!

Raktáron
13.990 Ft

Hagyd magad mögött a csendes kikötőt, vár a tenger! Indítsd útnak ezt a részletgazdag trimaránt és fedezd fel a világot a UGEARS-el!

Raktáron
13.990 Ft

A UGEARS ezen modelljével egy valódi királyi esküvő előtt tiszteleg. 2018. május 19. Pompa, izgalom és ünneplő tömeg mindenfelé a Windsori kastély körül. Igen, ma házasodik össze Harry herceg és gyönyörű kedvese Meghan Markle! Az elegáns 1902 State Landu hintó pedig már készen áll fogadásukra...

Raktáron
13.990 Ft

Az UGEARS Roadster autó az Ugears VM sorozatának legújabb és egyben talán a legvagányabb tagja. Ennek a modellnek nem csak az összerakása kínál remek időtöltést - amint készen van, egy teljesen működőképes autót kapsz, amit akár azonnal el is vihetsz egy tesztvezetésre! Készen állsz egy igazi old school járgányra?

Raktáron
15.990 Ft

Igazi „nehéz fiú”. Ismerd meg UGEARS mechanikus jármű modelljeinek egyik legnagyobbikát, az 541 (!) faelemből összeállítható Heavy Boy kamiont! Gumiszalag által hajtott motor, többfokozatú váltó és megannyi apró részlet teszi élethűvé ezt az igazán szerethető behemótot!

Raktáron
21.990 Ft

Az ipari forradalom innovatív lendületével átitatott Viktoriánus kor számos tervezőre és mérnök számára nyújt inspirációt. Ezzel a termékével UGEARS is megemlékezik eme lenyűgöző korszakról: íme a V-Express gőzmozdony!

Raktáron
21.990 Ft

Szoktál arról álmodozni, hogy egy szép napon pilóta leszel? A UGEARS ezen modellcsomagjával valóra váltja az álmaidat! De nem csak repülővel, helikopterrel is hasíthatod az eget!

Raktáron
21.990 Ft

Az igazán elkötelezettek számára itt a UGEARS Gőzmozdony! Ez a mechanikus modell ugyanis több mint 400 alkatrészből áll, és körülbelül 10-12 órát vesz igénybe. A modell összeszerelése nem nehéz, ragasztó sem kell hozzá, viszont a sok apró részletes darab miatt igazi kihívás lehet nem csak kezdők, de a gyakorlottak, a modellezés szerelmesi számára is. Eredményül viszont egy igazán szemkápráztató modellt kapunk!

Raktáron
23.990 Ft

A Teherautó a UGEARS modellek legújabb generációját képviseli, amely még kifinomultabb és több funkcióval rendelkezik. Ez modell úgy gurul, gyorsul, kormányozható, akár csak egy igazi teherautó. Először fel kell tankolni, azaz fel kell húzni a hátulján lévő kart, aztán már csak sebességbe kell tenni, és indulhat is az autó!

Raktáron
23.990 Ft

A Tűzoltóautó egy önműködő modell, melyben az intelligens dizájn és belső mechanika tökéletes ötvözetét láthatjuk. Kihúzható létrájának, amelyet daruvá is alakíthatunk egy kampóval, illetve kormányozhatóságának köszönhetően úgy működik, mint egy valódi tűzoltóautó.

Raktáron
26.990 Ft

A UGEARS Tartálykocsi a Teherautó alapjaira épült, valódi tartállyal rendelkezik, amelybe tökéletesen belefér egy 0.33 literes ital is. A modellt szándékosan nyitott külsővel tervezték, így a legbelsejébe is be lehet látni és megfigyelni a működési folyamatokat.

Raktáron
26.990 Ft