Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiegészítők

Turbózd fel UGEARS teherautód új, szállításra alkalmas alkatrészekkel, bővítsd vasútvonalad állomással vagy vasúti kereszteződéssel, vagy kapcsolj kamionodhoz utánfutót!

Rendezés:
Nézet:

Lássuk be, minden valamire való traktornak szüksége van egy pótkocsira. A UGEARS Tréler modelljében pedig megtalálható minden, amire a farmereknek szüksége van: vasvilla, lapát, vödör és még egy seprű is!

Raktáron
7.290 Ft

Ahol vonat van, ott vasútnak is kell lennie, és ahol vasút van, ott kereszteződésnek is lennie kell!
A UGEARS Vasúti kereszteződés modelljében 4 méter vasúti sínt kapunk és mellé egy átkelőhelyet Stop táblákkal és állítható sorompókkal élethűen tükrözve a valódi kereszteződéseket.

Raktáron
12.490 Ft

Törj a magasba a UGEARS repülő-kilövő állomásával! Ez a litisztult formavilágú, hordozható kézi katapult amellett, hogy pazarul fest, zseniális mechanikával rendelkezik. Remek szórakozási lehetőséget kínál az összerakása és a vele való játék is egyaránt. A minőségi fanyagból készült alkatrészek olyan precízen illeszkednek egymáshoz, akár egy kirakós darabkái, ezzel elérve, hogy a kis repülő messzire szálljon a szárnyán!

Raktáron
13.490 Ft

A UGEARS Heavy Boy kamionja már önmagában is egy érdekes és izgalmas modell. De, nincs az az érzésed, hogy egy teherautó akkor igazán hasznos, ha van mit húznia maga után? Ha így gondolod, akkor a megoldás mindenképpen a Heavy Boy pótkocsija!

Raktáron
14.490 Ft

Mit ér a vonat, ha nincs hol megállnia? Így gondolta a UGEARS is, így megszületett a Vasútállomás modell!
Gyönyörű modellezését láthatjuk egy európai vasútállomásnak órával, lámpákkal és egy paddal. Mi más is hiányozhatna még? Mondjuk egy titkos fiók, ami csak kulccsal nyitható, ugyanis a Vasútállomás modell ezzel is fel van szerelve!

Raktáron
24.990 Ft

A UGEARS Teherautó modell kiegészítői egy egészen új világot nyitottak meg a teherautó számára még több technikai elemmel és részlettel, amelyeknek köszönhetően még izgalmasabbá válik az autózás!

Raktáron
24.990 Ft