Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Puzzle

Díszítsd lakásodat a különleges 2.5D puzzleökkel! Építsd meg a képkeretbe illesztett modelleket.

Rendezés:
Nézet:

Alkosd meg a UGEARS pazar, klasszikus cirkáló motort ábrázoló 2.5D-s modelljét. A fa anyagból készült motorkerékpár mozdítható elemekkel rendelkezik. Kiválóan alkalmas arra, hogy faliképként használd, vagy csak kihelyezd az íróasztalodra és gyönyörködj a saját művedben. A termék összerakása nem igényel semmilyen ragasztóanyagot. 

Raktáron
7.690 Ft

Alkosd meg a UGEARS pazar, harci repülőgépet ábrázoló 2.5D-s modelljét! A fa anyagból készült jármű mozdítható elemekkel rendelkezik. Kiválóan alkalmas arra, hogy faliképként használd, vagy csak kihelyezd az íróasztalodra és gyönyörködj a saját művedben. A termék összerakása nem igényel semmilyen ragasztóanyagot. 

Raktáron
7.690 Ft

Idézd fel otthonodban a modern közlekedés egyik korai típusát ezzel az új Steam Express 2.5D makettel! Ezt a fából készült mozdony modellt Te magad rakhatod össze, aminek köszönhetően visszarepülhetsz az ipari forradalmak korába! A fa illata és a makett összeszerelése nem csak megnyugtat és kikapcsol, hanem végeredményben egy klasszikus gőzmozdony büszke tulajdonosává tesz! A Steam Express 2.5D modell az 1900-as évek elejének luxus vonataiból merített ihletet, aminek eredményeként egy gyönyörű, álló, de mozgó alkatrészekkel rendelkező makettet építhetsz!

A makett adatai:

  • 79 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 30 perc
  • méretei: 28.9*17.2*6.2 cm
  • 10 éves kortól ajánlott
Raktáron
7.690 Ft

Szeretsz repülni és a történelem is érdekel? Vagy Te is építeni akarsz egy repülőgépet? Ne álmodozz tovább, hanem szerezd be most a UGEARS Léghajó 2.5D makettet! Ez a modell a Zeppelint, vagyis a világ első kereskedelmi légi járművét testesíti meg és most Te is összeszerelheted! A léghajó modell fából készült és mozgó elemekkel is rendelkezik, így garantált kikapcsolódást és izgalmat nyújt az összeszerelése!

A makett adatai:

  • 49 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 30 perc
  • méretei: 28.9*21.5*6.2 cm
  • 10 éves kortól ajánlott
Raktáron
7.690 Ft