Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Stem modell

Ismerkedj a világgal a STEM tudományokon keresztül, építsd meg a saját mechanikus modelledet!

Rendezés:
Nézet:

Mindig is érdekelt a bonyolultabb mérnöki szerkezetek mechanikája? A UGEARS modelljével most lehetőséged nyílt arra, hogy beleláss egy fordulatszámmérő berendezés működésébe. Rakd össze az egyes alkatrészeket és kísérletezz bátran ezzel a rendkívül edukatív eszközzel! A kiterjesztett valóság applikációval pedig még mélyebbre áshatsz a szerkezet titkaiban! 

Raktáron
7.690 Ft

Oda vagy a fizikáért? Szereted testközelből megfigyelni a dolgok változását? Ezek mellett pedig még a gondolkodtató elfoglaltságokat is kedveled? Akkor pont a számodra alkotta meg a UGEARS a Galileo Galilei találmánya ihlette edukatív modelljét! Illeszd össze precízen az egyes alkatrészeket és gyönyörködj az alkotásod és a tudomány szépségében!

Raktáron
7.690 Ft

Napi szinten használjuk az autónkat. Azzal jutunk el munkába, bevásárolni, kirándulni és még sorolhatnánk. Azonban a puszta vezetésén túl elgondolkodtál már azon, hogy hogyan is működik mechanikailag ez a hasznos eszköz? A UGEARS pontosan ebből az okból alkotta meg a precíz, lézervágott fa alkatrészekből álló modelljét. A CVT-váltókban alkalmazott, variátort megformáló, edukatív makett pazar betekintést enged egy autó ezen komponensének működésébe! Rakd össze ezt a gyöngyszemet és lesd meg, hogy milyen csodás összhangban dolgoznak együtt a kis fogaskerekek!

Raktáron
7.690 Ft