Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Repülő Ford Anglia mechanikus modell

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70173
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Rakd össze a UGEARS igazi Harry Potter rajongóknak készült, egyedi autómodelljét, a repülő Ford Angliat!

A modell igazán hű reprodukciója a Weasley család elvarázsolt autójának. A gyerekek örömmel repíthetik a levegőben vagy tehetnek úgy, mintha a Roxfort Expressz előtt száguldanának vele. Ki lenne képes elfelejteni azt a jelenetet a Harry Potter és a Titkok Kamrája című filmből, amikor Harry és Ron az Angliával visszarepülnek a Roxfortba, majd elvesztik az irányítást jármű felett és egyenesen a Fúriafűzbe csapódnak? A necces megmenekülést követően az öntudatra ébredt kocsi sértődötten kihajítja magából a fiatal varázslótanoncokat, azok minden holmijával együtt. Elevenítsd fel a film okozta élményt a minőségi faanyagból készült modelljével!

Menny.:db

Leírás

A UGEARS Repülő Ford Angliája rugós meghajtással rendelkezik, mely adja a nyomatékot a hátsó kerekeknek, így biztosítva a meghajtóerőt. Az autó egyetlen felhúzással 3-4 métert is meg tud tenni, az ehhez szükséges alkatrész pedig biztonságosan van elhelyezve az alvázon. 

Az első kerekek 25 fokban bármely irányba elfordulhatnak, a helyzetüket a kormánnyal vagy közvetetlenül a kerekek elmozdításával szabályozhatod. Az autó a legtöbb sík felületen képes közlekedni, legyen szó akár szőnyegről, akár csempéről, köszönhetően az összes kereket körülvevő tapadós gumiszalag "abroncsoknak".

A Ford ajtói, csomagtartója és motorháztetője nyitható. Az nyitott motorháztető  megmutatja a motor egyes részleteit, a csomagtartó pedig elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne Harry miniatürizált bőröndje, amelyre a Roxfort címere lett felgravírozva. De itt jön az igazi varázslat: egy speciális mechanizmus segítségével, amely a kabint átszövő rugóval ellátott tengelyhez van csatlakoztatva, a modell rendelkezik egy titkos "kiugratási" funkcióval! Ha megnyomod az elülső rendszámtáblát, a csomagtartó és az oldalsó ajtók felugranak, miközben a billenthető első ülések drámai módon kidobják az összes utast az autóból, akárcsak a mozifilmben.

Ez a bűvös kis autó minden boszorkányt, varázslót és muglit megnyer magának!

A szett 246 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 6 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendeld meg és csempéssz egy kis mágiát az otthonodba!