Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Roxfort Expressz mechanikus modell

Ár:
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70176
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten

Lépj be a varázsvilágba és csatlakozz Harryhez, Ronhoz és Hermionehez izgalmas utazásuk során a Roxfort Expressz fedélzetén, a UGEARS különleges, működőképes modellvonatával! A londoni King's Cross pályaudvarról indulva a Roxforti kastélyig közlekedő mozdony gyönyörű, fából készült modellje rugós meghajtásával éri el, hogy az utasokat elvigye az iskoláig. Helyezd el a három főhőst megformáló figurát a vonaton és hagyd, hogy elinduljanak egy újabb, izgalmas kalandokkal tarkított tanév felé!

Menny.:db

Leírás

Rakd össze J. K. Rowling varázslatos univerzumának egyik legimpozánsabb járművét, a Roxfort Expresszt és csatlakozz Harryék iskolába vezető útjába!ű

Az összeillesztést követően húzd fel a modellt a hozzá tartozó speciális kulccsal, forgasd meg a füstkéményen található Start/Stop kapcsolót, majd figyeld a mozdony fogaskerekeinek, kerekeinek és karjainak lenyűgöző mozgását, ahogy az előre robog! Az Ugears Roxfort Expressz vagonokkal 4, önmagában akár 6 méter megtételére is képes sík felületen. Ehhez a gyönyörű, fa modellvonathoz tartozékként jár egy szeglete a 9 és háromnegyedik vágánynak, mellyel egy elegeáns kiállítási kompozíviót hozhatsz össze.

A lenyűgöző vonat önállóan vagy két kocsival - egy szénhordóval és egy utasvagonnal - is üzemeltethető. A szénhordó üres, éppen ezért nuygodtan tárolhatod benne akár a vonat felhúzó kulcsát vagy más kisebb tárgyakat is. Az utasvagon három nyitható ajtóval és levehető tetővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a Harry Pottert, Hermione Grangert és Ronald Weasleyt megformáló figurákat a  mozdonyba helyezd. De, ha számodra úgy jobban tetszik, akkor a vonat mellé is kiállíthatod őket, mintha a fiatalok arra várnának, hogy felszálljanak a varázslatos Roxfort Expresszre és elinduljanak egy újabb izgalmas tanévre a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába!

A szett összesen 504 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 7 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!