Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tracked Off-road Vehicle

Ár:
23.490 Ft (18.496 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70204
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Földön bizony vannak igazán nehezen megközelíthető területek, nem vitás. Azonban az érzés, mikor az ilyen helyeket is sikerül meghódítani, az leírhatatlan. Ezt a légkört csempészheted be az otthonodba a UGEARS mechanikus, lánctalpas terepjáró modelljével. A makett kicsiben ugyan, de a valódi dzsippekhez hasonlóan lenyűgöző módon veszi az akádolyokat. Rakd össze a darabokat és légy részese a kalandnak!

Menny.:db

Leírás

Nincs az az akadály, amit egy igazi lánctalpas dzsip ne tudna bevenni! Legyen akár szó hegyekről, völgyekről egy ilyen terepjáróra mindig lehet számítani! Ezt a nyers erőt kívánja visszahozni a UGEARS a mechanikus modelljével, és milyen remekül teszi mindezt. 

Az 1:24 méretarányú modell precíz vágással előállított fa alkatrészekből áll és valóban működőképes. Az összekerék meghajtásos szerkezet mozgási energiáját egy rugós motor biztosítja, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy üzemelő, két fokozatú sebességváltó. D, azaz "drive" módban több, mint három, míg S (sport) üzemmódban akár több, mint négy méternyi út önálló megtételére is alkalmas a konstrukció. A láncokkal megerősített kerekek célja, hogy az eszköz még simábban vegye az elő gördülő akadályokat. A működtetéshez a jármű futóművén található indítót kell elmozdítani összesen 26 darab fél fordulattal, így képezve kellő energiát az úthoz. Állíts feladatokat a dzsipped elé és teszteld a teljesítőképességét! 

A konstrukció a bonyolultabb UGEARS modellek közé sorolható, éppen ezért lehet remek kihívás a számodra. Ragasztóanyagra nem, de az eszedre nagyon is szükséged lesz, ha egyben szeretnéd látni ezt a csodás terepjárót! Az összerakás, amellett, hogy páratlan élmény és rendkívüli próbatétel, fejlesztő hatása is megkérdőjelezhetetlen. Pozitívan hathat a térlátásodra, a vizualitásodra és a problémammegoldó készségedre egyaránt! 

A modell összesen 423 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 8 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendeld meg és hagyd lenyűgözni magad!