Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Tyrannosaurus Rex

Ár:
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70203
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Elevenítsd fel a távoli múltat a UGEARS Tyrannosaurus Rexével! Sok-sok éve ez az élőlény tartotta rettegésben a fél világot. Mánapság ugyan már nem találkozhatunk vele, de most itt lehetőség, hogy emlékeztesd magad arra, hogy milyen figyelemre méltó állat is lehetett egy T-rex akkoriban. Ez az otthon összeszerelhető, minőségi faanyagból készült dinoszaurosz modell a benne lévő különleges rugónak, valamint fogaskerék-rendszernek köszönhetően mozogni is képes, méghozzá látvonyosan élethűen!

Menny.:db

Leírás

A tyrannosaurusok a maguk idejében igazán félelmetes ragadozók voltak. Akár 13 méter hosszúra is megnőhettek és a súlyuk elérhette akár a 9 tonnát is. Hatalmas fogaikkal csak úgy szaggatták a prédájuk húsát, melyet kitűnő szaglásuk és látásuk használatával ejtettek el. Késő kréta kor teremtményei körül még a mai napig is nagy az izgatottság.

A felhúzható fa modell egy teljesen kifejlett Tyrannosaurus Rex-et ábrázol. Csak húzd fel a farokba rejtett indítókulcsot, hogy működésbe hozd a mechanizmust! Helyezd el valamilyen sima felületre, majd engedd szabadon, hogy a dinoszaurosz elinduljon a sétájára. A rendkívül élethű mozdulatainak köszönhetően mindenki ámulattal fogja figyelni a kis makettet!

A szett 249 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 8 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Térj vissza a kréta korba ezzel az impozáns modell dinoszaurosszal!