Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

U-Fidgets Atlantic Ocean

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70201
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A UGEARS "U-fidget" sorozata most négy csodálatos vízi élőlénnyel bővül! Ezek a gyönyörű kis apróságok arra emlékeztetnek minket, hogy nekünk is felelősségünk van az óceánok védelmében. Az egyes fidgetek összerakása élvezetes, a velük való játék pedig remek feszültségoldó. Használd őket kulcstartóként vagy az íróasztalod ékeként! 

Menny.:db

Leírás

A készlet összesen négy kis fa figurát tartalmaz, amit magad állíthatsz össze és mindegyik egyszerű mechanikai elemekkel van még izgalmasabbá téve:

  • Iránytű (4,4 × 1,56 × 5 cm) – az utazó legmegbízhatóbb eszköze, amely a valódi északot mutatja. Pörgesd meg a felszerelést és gondolatban indulj el egy új óceáni kalandra!
  • Delfin (4 × 0,96 × 6,7 cm) – a tengerész barátja. Ez a játékos és barátságos lény sokszor kíséri a hajókat, melletük poroszkálva.
  • Tengeri teknős (4,65 × 0,96 × 5 cm) – a tengerészek régóta jó előjelnek tartják, ha meglátják ezt az élőlényt. A teknős számos kultúrában a szerencsét és a jólétet is szimbolizálja.
  • Pörölycápa (4,2 × 0,96 × 6,5 cm) – az egyik legismertebb mélytengeri ragadozó, mely ikonikus fejformájáról kapta a nevét.

Rendeld meg és tedd részesévé az óceánok hatalmas és változatos élővilágának egy apró szegletét az életednek! 

Hasonló termékek