Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Archballista Torony - mechanikus modell

Ár:
13.490 Ft (10.622 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70041
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Légy részese egy vérbeli középkori küzdelemnek! Legendás múltbéli csaták történetei által inspirálva a UGEARS ezúttal egy klasszikus középkori háborús fegyvert – egy katapultot – illetve egy tornyot kínál Neked egy csomagban, hogy újrajátszhasd a kor nagy ütközeteit.

Menny.:db

Videó a termékről

Leírás

A UGEARS most egy kis időutazásra invitálja játékosait! Építsd meg a középkori tornyot, valamint a hozzá tartozó katapultot és kezdődjön a csata!

A torony kialakításában a középkort megidéző jegyeket kapott, homlokzatán finom díszítések és gondosan kidolgozott apró részletek futnak végig. Az építmény oldalán található precíz fogaskerekek segítségével elővarázsolhatod a torony második emeletét, miközben felfedezheted a benne rejlő kidolgozott csigalépcsőket. A torony akkor érte el a teljes magasságát, ha már a rajta lévő sárkányos pajzs párhuzamosan áll az épület falazatával. Célozd csak meg a katapultoddal! Ha pontosan lőttél, a torony második szintje visszacsúszik, pont mintha beomlott volna!

És ha már katapult... Ez a nagyszerű fegyver két részből tevődik össze. Alul állítható lábakkal rendelkezik, melyek a gépet tüzelés közben stabilan megtartják, a felső rész pedig maga a kilövőegység. Utóbbi mozgathatósága lehetővé teszi megfelelő beállítását, így a kívánt szögben – mind vízszintesen és függőlegesen állítható – a lehető legpontosabban veheted célba ellenfeleid. De, a kilövőegység akár le is választható a talpazatról és a torony tetejére szerelhető, így fokozva annak védelmét.

Hogy ki nyeri az ütközetet? Csak rajtad áll!