Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Betlehem

Ár:
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70092
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten

Ez a gyönyörűen kidolgozott betlehemi jelenet modell a UGEARS hódolata ennek a karácsonyi hagyománynak! Az év legszebb időszakának szellemét hordozva ez a modell arra szolgál, hogy a téli ünnepek valóban különlegessé váljanak.

Menny.:db

Leírás

Majdnem minden országban, ahol ünneplik a karácsonyt, van egy különleges hagyomány: kiállítanak egy kis makettet, amelyen az újszülött Jézus látható egy pajtában Máriával, Józseffel, egy angyallal és a három napkeleti bölccsel. Itt-ott változhat ugyan egy-két dolog az adott kultúra függvényében, például a karakterek száma vagy a jelenet dekorálásának módja, de az alap elgondolás ugyanaz! 

Műszaki szempontból ez a Betlehemi jelenet modell egy egyszerűbb szerkezettel és összeszerelési móddal rendelkező modell a UGEARS kollekciójában. A céljuk az, hogy az egész család, beleértve a kisebb gyerekeket is, részt vehessen az összeillesztésben és élvezze azt. Bár ez a model egy hagyományos karácsonyi dekoráció, azért mégis különlegesebb darab, mint átlagos társai! A benne lévő fogaskerekeknek köszönhetően a jelenet háttere életre kel! Csak forgasd meg bármelyiket és figyeld meg milyen csodás összhatást keltenek a figurák hátterében együtt mozgó alkatrészek!

A szett összesen 59 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 1 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Élvezd ki a családoddal együtt töltött időt és tedd az ünnepet valóban különlegessé!