Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Celesta mechanikus modell

Ár:
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70178
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A UGEARS büszkén mutatja be a kollekciója második DIY hangszerét, a Mechanikus Celestát. Ez a gyönyörű eszköz, hasonlóan elődjéhez, egy minőségi faanyagból készült mechanikus modell és működő hangszer egyben. Ez az igazán különleges darab egy egyszerűbb változata a pianolának, magában foglalja a zongora, a zenélő doboz és a xilofon elemeit.

Menny.:db

Leírás

Lépj be a zene birodalmába a UGEARS minőségi faanyag felhasználásával készült hangszerével, a Mechanikus celestával!

A már önmagában szórakoztató összeszerelést követően azonnal képes leszel játszani a hangszerrel: csak üsd le az ujjaid segítségével a fém lemezeket, és komponálj meg egy dallamot vagy adj elő egy jól ismertet. Illetve, ha szeretnéd "előprogramozhatod" a hangszert, mely ezt követően a tekerőkar forgatásával fog rázendíteni az általad korábban beállított ritmusra.

A Mechanikus celesta könnyű használhatóságának köszönhetően még a legkisebb gyermeknek vagy a korábban zenei ismereteket egyáltalán nem szerzők számára is élvezetes lehet. Manuális módban amikor megnyomod az adott billentyűt a hozzá tartozó kalapács megüti a lemezt és így generálódik a hangjegy.  A "programozott dallam módban" kis alkatrészeket kell elhelyezned egy forgó henger mentén, melyek a kalapácsokat az egyes hangjegyek megütésére késztetik és végsősoron így egy dallam születik meg.

A szett összesen 573 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 8 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Kápráztass el mindenkit ezzel a szemet gyönyörködtető hangszerrel!