Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Differenciálmű

Ár:
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70081
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Napi szinten használjuk az autónkat. Azzal jutunk el munkába, bevásárolni, kirándulni és még sorolhatnánk. Azonban a puszta vezetésén túl elgondolkodtál már azon, hogy hogyan is működik mechanikailag ez a hasznos eszköz? A UGEARS pontosan ebből az okból alkotta meg a precíz, lézervágott fa alkatrészekből álló modelljét. A differenciálművet megformáló, edukatív makett pazar betekintést enged egy autó ezen komponensének működésébe! Rakd össze ezt a gyöngyszemet és lesd meg, hogy milyen csodás összhangban dolgoznak együtt a kis fogaskerekek!

Menny.:db

Leírás

differenciálmű egy mechanikai szerkezet, amelynek feladata a hajtott oldalak felé a nyomaték átvitele, fordulatszám-különbség lehetővé tétele mellett. Járművekben, a hajtott tengelyen történő felhasználása a legismertebb.

Ez a stilizált oktatási modell, interaktívan adja át az ismereteket erről a fontos autóalkatrészről. A differenciálmű mechanizmus lehetővé teszi a járműnek a kanyarodást anélkül, hogy a kerekek megcsúsznának, csökkenti a gumiabroncs kopását, valamint könnyebbé teszi a sofőrnek a kanyarokba való be- és kilépést. Miután összeszerelted a maketett, azt úgy hozhatod működésbe, hogy rajta lévő kart az 1-es (Felfelé) pozícióba tolod, majd elforgatod a mindkét kereket mozgásba hozó fogaskereket vagy magukkal a kerekekkel teszed mindezt. 

A működőképes modell alkatrészei minőségi faanyagból készültek és olyan precízen illeszkednek egymáshoz, mint egy kirakós egyes darabkái.

A szett összesen 163 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 1-2 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rakd össze ezt a pazar mechnanikai eszközt és tanulmányozd annak működését!