Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Dozor-B harci jármű - mechanikus modell

Ár:
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70190
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten

Kezd meg a katonai felderítést és támogasd a bajtársaidat a harcban! A UGEARS Dozor-B harci járművel most Te is felveheted a harcot az ellenséggel szemben! Ez a modell egy összkerékhajtású páncélozott személyszállítót jelenít meg, amit most Te is megszerezhetsz! A modell a harci jármű páncélzatát egy 3,7 mm vastag rétegelt falemezzel eleveníti meg, így kölcsönözve különleges megjelenést számára.

A makett adatai:

  • 300 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 8 óra
  • méretei: 26*11*10.5 cm
  • 14 éves kortól ajánlott
Menny.:db

Leírás

Indulj felderítésre most a UGEARS Dozor-B harci járművel!

Az Ukrajnában gyártott Dozor-B 2007-ben került először szolgálatba, ami egy könnyű páncélozott jármű. A katonai autó könnyedén szembeszáll bármilyen környezeti viszontagságokkal, hogy a személyzet, fegyverek, orvosi ellátmányok és katonai felszerelések szállításában segédkezzen. A páncélozott külső és a szellőző-, fűtési és légkondicionáló rendszerek a személyzeti térben védelmet nyújtanak a különféle robbanótestek, kisfegyveres tűz, zord időjárás és akár a nukleáris, biológiai vagy vegyi fegyverek ellen is. A modell extraként egy működő csörlőt tartalmaz, éppen úgy, mint a valóságban, a saját maga mentéséhez vagy az azonos súlyú járművek mentéséhez. Húzd ki az első lökhárítóra szerelt csörlőt, kötsd egy tárgyhoz és nézd, ahogy a Dozor-B vontatja! A jármű külső dekorációs elemei közé tartozik egy eszköztartó, amelyen csákány, fejsze és lapát található, valamint tartalék benzinkannákkal is fel van szerelve.

A modell építőelemei fából készültek, amelyek ragasztó vagy más eszköz nélkül is összeszerelhetőek, így ügyelve a környezettudatos kikapcsolódásra. A dobozban minden szükséges eszközt és anyagot megtalálsz, ami a modellezéshez kell, így a csomag átvételét követően már azonnal hozzá is láthatsz az építéshez! A makett tökéletesen illik minden berendezéshez a fa színének köszönhetően, de a kedved szerint akár ki is festheted. A Dozor-B harci jármű remek tervezési jellemzője, hogy a felfüggesztés és a csörlő mechanikus gumiszalagjai szükség esetén kicserélhetők, anélkül, hogy az egész modellt szétszerelnéd.

Vezesd Te a katonai felderítést, hogy könnyedén visszaverd az ellenséges csapat támadását!