Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Fa Sárkány modell

Ár:
8.490 Ft (6.685 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70259
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Sárkány éve köszönt be 2024-ben! A kínai újév február 10-én kezdődött, és az idei a Sárkány jegyében telik, mely a kínai állatöv ötödik jelképe. A Sárkány különleges jel, hiszen az egyetlen képzeletbeli állat a kínai állatövben. Összesen öt Sárkány létezik, melyek egy-egy elemet reprezentálnak: fém, föld, tűz, víz és fa. Különösen izgalmas, hogy 2024 sárkány éve, hiszen ez az alkalom csak hatvan évente fordul elő! Nem is csoda tehát, hogy ez megihlette a Ugears tervezőit, akik ennek hatására megalkották ezt a lenyűgöző modellt. 

Menny.:db

Leírás

A Sárkány az uralkodás és az udvari hatalom szimbóluma, találtak már sárkányokat ábrázoló leleteket Kínában mintegy 8 000 évvel ezelőttről is. Ellentétben az európai sárkányokkal, melyeket félelmetes szörnyekként jelenítek meg a különböző művekben, a kínai sárkányok a jólét és a szerencse szimbólumai. Gyakran ábrázolják őket egy lángoló gyönggyel a foguk vagy karmuk között, ami az energiát és a teremtést jelképezi. A gyöngy emellett bölcsességet, spirituális erőt és halhatatlanságot is jelenthet.

Az Ugears Fa Sárkány modell egy 3D kirakó a szerencsét hozó sárkányról, mely egy lángoló vörös gyöngybe kapaszkodik. A hosszú, tekergőző, négy végtagú sárkány megjelenését a kínai művészeti ábrázolások inspirálták. A sárkány egy különleges állványon ül, amelynek rejtett fiókja kinyílik, ha megnyomsz rajta virágnak álcázott titkos gombot. Amennyiben neked úgy jobban tetszik, a Sárkányt le is vehete a talapzatról és kiállíthatod önmagában is. Remek éke lehet akár a nappalidnak, akár az irodai asztalodnak. Ha még különlegesebb felhasználási módot szeretnél, akkor rejts el üzenetet, egy jóslatot vagy egy apró kincset a Fa Sárkány alapjába!

A modell 141 alkatrészből áll és becsült összeszerelési ideje 2 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!