Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Glóbusz

Ár:
16.490 Ft (12.984 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70078
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A UGEARS Glóbusz modellje tényleg a világot kínálja számodra! Ez a pazarul megmunkált szerkezet, több, mint egy egyszerű földgömb makett! A benne lévő fogaskerekek által vezérelt mechanizmusnak köszönhetően önálló mozgásra képes, emelett remek kiegészítőkkel is rendelkezik. Nem túl nagy méretéből adódóan akár egy kezedben is megtudod tartani. Fedezd fel a világot ezzel a rendkívül pazar, edukatív modellel! 

Menny.:db

Leírás

A UGEARS lenyűgöző Föld modellje dekoratív megjelenésével, forgó mechanizmusával és érdekes kiegészítő elemeivel igazi éke lehet az asztalodnak. Kiváló minőségű faanyagból készült, minden alkatrészét precíz lézervágással állítottak elő. 

A modell két fő részből áll: a földgömbből és egy platformból, mely biztosítja a mechanizmust. A földgömb nem egyenesen áll, hanem enyhén megdőlve, a valóságot reprezentálva. A gumiszalagos rendszerrel meghajtott modell egyedülálló tekercselési módszerrel kel életre! A kart egyszer az óramutató járásával megegyező irányba húzva tudod beaktiválni a mechanizmust. ha pedig jobban szeretnéd tanyulmányozni az egyes kontinenseket vagy a konstrukció működését, lehetőség van a manuális forgatásra is.

A szett 184 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 4 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragsztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Termék címkék: föld, földgömb, UGEARS, ugears glóbusz