Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Harry Potter - 9 3/4 vágány - modell

Ár:
21.490 Ft (16.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70230
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Ugye te is emlékszel még, hogy hogyan kell eljutni a 9 és háromnegyedik vágányra? A londoni King's Cross pályaudvar különleges, mugliktól elrejtett vágányáról az ifjú varázslónövendékek minden év szeptemberének első napján, 11 órakor útra kelnek, hogy egy mágikus lépcsőkkel, különleges termekkel és folyósokkal telis-tele lévő kastélyban sajátítsák el a mágia rejtelmeit. Most itt a lehetőség, hogy felelevenítsd ezeket a különleges pillanatokat a UGEARS modelljével! Nincs más dolgod, mint összerakni az egyes alkatrészeket és a könyvekből és filmekből megismert vágány képe a szemed elé tárul.

Menny.:db

Leírás

Csatlakozz Harryékhez, akik éppen egy újabb izgalmas tanév előtt állnak!

A UGEARS Harry Potter kollekciójának legújabb darabja, a 9 és háromnegyedik vágány egy bűvös és varázslatos kastélyba repít, ahol rejtett ajtók, varázslatok és titkos folyosók várnak. Ez a csodálatos hely a londoni King's Cross állomáson található. A Harry Potter könyvek és filmek fiatal boszorkányai és varázslói minden szeptember 1-én, tizenegy órakor innen szállnak fel a Roxfort Expressz vonatra, hogy a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolába utazzanak. Azonban ahhoz, hogy eljussanak ide a diákoknak egy kihívást is teljesíteniük kellett. Át kellett rohanniuk a 9. és 10. vágány közötti mágikus falon, ügyelve arra, hogy a varázstalan emberek, vagyis a muglik ne szúrják ki őket.

Képzeld el, hogy Te is áthaladtál a falon és csatlakoztál a fiatal varázslókhoz, miközben felépíted ezt a különleges modellt! Egy elsőéves boszorkány vagy varázsló vagy, aki éppen, hogy megvette az első varázspálcáját az Abszol úton? Netalántán már egy idősebb diák vagy, aki azon tűnődik, hogy kik lehetnek ezek az új arcok és vajon ugyanabba a házba sorolják-e majd be őket, mint téged? Deríts fényt minden kérdésedre a UGEARS csodálatos modelljével!

A modell összesen 230 alkatrészből áll, becsült összeszerelési ideje 3 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség.

A varázslat csak rád vár!