Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Körhinta

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70077
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Tégy egy utazást a csodás gyermekkori emlékekben ezzel az elbűvölő körhinta modellel! A vidámparkokat mindenki szereti, az ott eltöltött idő felvidítja a betévedőket. Manapság azonban klasszikus körhintával egyre ritkábban lehet találkozni. A UGEARS azonban most elhozza ezt a közkedvelt és látványos játékot az otthonodba! Szereld össze a precíz, lézervágással előállított fa elemeket és érezd magad újra gyereknek, miközben a szerkezet lebilincselő mozgását figyeled! 

Menny.:db

Leírás

Ez a rendkívül részletgazdag, csúcsminőségű fából készült UGEARS modell egy klasszikus körhinta képét festi elénk, felidézve az ismerős és közkedvelt vásári játék remek hangulatát.

A szerkezetben ló párokkal találkozhatsz, melyek forgás közben fel-le irányú mozgást is végeznek, miközben a konstrukció működésben van, akárcsak egy valódi körhinta esetében. A modell magját egy középső rúd képzi, mely a fő platformmal ellentétes irányba forog, ezzel azt az érzetet keltve, hogy az egész gépezet gyorsabb, növelve ezzel a körhinta dinamikáját. A lovak felé egy tetőszerkezet is emelkedik, mely amellett, hogy nagyobb térfogatatot ad az egész rendszernek, annak élethűségéhez is rengeteget hozzátesz. A modellre pillantva szinte megérzi az ember a vidámparki vattacukor illatát! 

A technikai megvalósítást illetően a körhinta hasonlóan működik és épül fel, mint ahogyan azt a UGEARS modellek esetében már megszokhattuk. A rendkívüli precizitással kivágott fa elemek összeillesztéséhez nem szükségszerű semmilyen ragasztóanyag felhasználása, ellenben az eszed használata nélkülözhetetlen lesz. Az összeállítás fejleszti a problémamegoldó képességedet, valamint a kézügyességedet is egyaránt. A szerkezet működőképességét pedig a gumiszalagok biztosítják, melyek a főtengelyhez kerülnek rögzítésre,a mozgásba vitelhez csak a körhinta alján található felhúzható kulcsot kell elforgatni.

Hatalmas élmény figyelni a konstrukció automatizált mozgását, de ha jobban meg szeretnéd figyelni, hogy egész pontosan hogyan működik a dolog, akkor nyugodtan forgathatod manuálisan is!

A modell összesen 305 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 6 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendeld meg és varázsolj vidámparki hangulatot az otthonodba!