Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Kutatóhajó

Ár:
25.490 Ft (20.071 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG700085
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Horgonyt fel és indulj el egy hatalmas felfedező útra az új UGEARS kutatóhajó modelleddel! A klasszikus tudományos dokumentumfilmekben rendre felbukkanó vízijármű ihlette makett páratlan részletességgel és számos mozgatható elemmel rendelkezik. A minőségi faanyagból készült hajó kifogástalan eleme lesz a polcodnak. 

Menny.:db

Leírás

Az Ugears hajómodellek közül a Kutatóhajóval elérkezett az idő, hogy végre kikössünk a nyílt tengerre és teljes gőzzel haladjunk előre az új felfedezések felé!

Az új hajó modelled mindent megad a megfelelő kutatáshoz: egy batiszkáfot a mélytengeri felfedezésekhez, egy kis motorcsónakot, egy mentőcsónakot is. A hajó élethűségét növelendő a UGEARS számos mozdítható elemmel látta el a makettet, többek között egy leoldható rámpával, nyitható raktártetővel és egyéb érdekes elemekkel, amelyeket a valós hajókon találhatsz. A modell rendelkezik egy működőképes csigás daruval a rakomány kezelésére, valamint a batiszkáf kihúzására. 

A Kutatóhajó összes része minőségi faanyagból készült, az összerakásához nem szükséges semmiylen ragasztó vagy egyéb vegyi anyag. A hajótest kialakítása lehetővé teszi, hogy betekintést nyerj a raktérbe és a gépházba, hogy lásd, hogyan működik a szerkezet. A modell meghajtását egy gumiszalagos motor biztosítja, melyet egy inga szabályoz. A hajómodellben található fogaskerékrendszer imitálja a dízelmotor hangját egyenletes sebességet biztosít. A modell három mozgásmóddal rendelkezik - előre, fordulás és automatikus manőverezés. A módokat egy kézi kapcsolóval vezérelheted.

A szett összesen 575 darbból áll és becsült összeszerelési ideje 10 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Érezd, ahogy a tengeri levegő megcsapja az arcodat, miközben a UGEARS kutatóhajójával a jövő felfedezései felé vitorlázol!