Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Ló - mechanikus modell

Ár:
17.290 Ft (13.614 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70048
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Engedd el a modern idők rohanását! Szállj ki egy kicsit a hétköznapok versenyéből és fedezd fel a UGEARS különleges, bionikus paripáját!

Menny.:db

Videó a termékről

Leírás

A gőzgépkorszak beköszöntötte előtt a lovak kiemelt szerepet játszottak az emberiség szárazföldi utazási és szállítmányozási tevékenységében. Ezeknek a csodálatos állatoknak a tiszteletére készítette el a UGEARS egyedi, bionikus modelljét.

A tervezők már a kezdeti tervezésénél is extra figyelmet fordítottak a lovak anatómiájának megfigyelésére, azért, hogy a modell mozgása minél inkább hasonlíthasson az igazi lovakéhoz. A négy láb mozgatásához pedig egy egészen új mechanizmust találtak ki. Lovad bionikus „szíve” egy inga, amely a modell mellkasába fogsz beépíteni. Az inga lengései lassítják az energia átvitelét a gumiszalagmotorból a mozgatható elemekbe és végtagokba – meghosszabbítva ezzel a mechanizmus időtartamát, vagyis a lovad ezáltal tovább képes mozogni.

Összerakása igazi csemege lehet számodra, ugyanis ahhoz, hogy paripád megtehesse első lépeseit, mintegy 410 játékelemet kell összeszerelned!