Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Marsjáró - mechanikus modell (2022)

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG701009
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A UGEARS mechanikus modellje a Marsjáró egy önmozgó fa modell, amelyhez még ragasztó sem kell!

A Holdat már régen meghódítottuk, de a vörös bolygó igazi rejtély maradt számunkra. Itt az ideje, hogy összeállítsd a Nasa Marsjáróját és elindulj a saját különleges felfedezésedre az önjáró járművel! Tökéletes ajándékötlet stresszlevezetésre, csillagászoknak, a modellezés szerelmeseinek ez a különleges természetes anyagokból álló modell!

Menny.:db

Leírás

Az emberiség kísérletet tett a hatalmas világűr, univerzum felfedezésére. Egy másik lakható bolygó után való kutatás során sokak figyelme a vörös bolygó felé fordult és már több különböző küldetést is indítottak mintavételre. Egy ilyen különleges jármű a Marsjáró, amelyet most akár te is megépíthetsz a természetes anyagok segítségével. Semmi ragasztó csak a te kézügyességed!

Ennek a mechanikus modellnek az összeállítása nem sok idő, a Ugears mérnökei az örökmozgó járművel sci-fi és az űripar utóbbi évek elképesztő fejlesztései előtt tisztelegnek. Így készítették el az univerzum szerelmeseinek a hatkerekű űr vagyis pontosabban Marsjárót!
 

A hatkerekű elrendezésüket ügyesen összekapcsolták annak érdekében, hogy jobban manőverezhessenek: ez a kis segítőkész asztronauta "robot" a marsi akadályok között is tud haladni, így fontos mintákat szállítva a bázisra. A Mars Rover teteje kinyílik, hogy kis rakományt fogadhasson be. Ha az irodádban szeretnéd használni, a Rover képes tárolni és szállítani kisebb írószereket, mint például gémkapcsokat, radírokat, hegyezőket stb. A rover vezetőfülkéjének jobb oldalán találsz egy kamerát, amely figyeli a marsi környezetet. És a tető mindkét oldalán található napelemek nem engedik, hogy a Mars Rover energia nélkül maradjon. A modell összes eleme, beleértve a kamerát, a napelemeket és a hátsó létrát, minőségi furnérlemez anyagból készültek. Az űrhajó elején büszkén hordozza a Mars képét, a távoli bolygót, amelyet felfedezésre terveztek.
 

Az NASA tervezi az emberiség első expedícióját a Marson 2050-ben. Az üzleti szellemű és ambiciózus Elon Musk saját Mars-misszióját 2025-ben szeretné elindítani. Az időzítés tehát tökéletes ahhoz, hogy felkészüljünk a vörös bolygó meghódítására a Ugears Marsjáróval!

Alkosd meg a saját űrjáródat, legyen az irodát szórakoztató és igazán különleges eleme!
  • Alkatrészek száma: 95 db
  • Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
  • Az elkészült modell mérete: 9 x 6.2 x 6.8 cm