Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Mechanikus Akvárium

Ár:
21.490 Ft (16.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG121263
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Ugears Mechanikus Akvárium egy csodálatos szerkezet, mely egy tengeri halakat tartó akváriumot ábrázol. A szemünk elé táruló kép igazán lenyűgöző: az akváriumban egymást kergetőzve kering két halacska az algalevelek között. A haltartás a világ egyik legnépszerűbb és legszebb hobbijává vált napjainkra. Ezt a hobbit kötheted össze egy másik remek elfoglaltsággal, a modellezéssel! 

Menny.:db

Leírás

A haltartás az egyik legcsodálatosabb hobbi a világon, hiszen felelősséget vállalsz olyan élőlényekért, melyek teljesen más körülmények között érzik jól magukat, mint mi. A vízben úszkáló színpompás halacskák látványa igazán impozáns látványt tud kelteni. Ez a precíz, lézervágással készült elemekből álló modell pontosan ennek a hobbinak az élményét kívánja visszahozni, kiegészítve az összerakás és a gondolkodás örömével!

Az akvárium nem csak remek témájával és lenyűgöző megjelenésével nyerheti el a tetszését, hanem egyedi mechanikai megoldásaival is. Az összeállítást követően a halak és a növények párhuzomosan képesek mozogni, eltérő sebességgel, szimulálva ezzel a valódi vízi élővilág mindennapjait. A tálka kis "lakói" tényleg úgy festenek, mintha valóban úsznának a vízben, mozgatva a fejüket és a farkukat egyaránt. Bekerült a szerkezetbe egy különleges rugó is, melynek célja a hosszabb működési élettartam elősegítése. 

A rendszer mozgásba hozatala nagyon egyszerű folyamat. Csak el kell forgatni az akvárium alatt található gombot nagyságrendileg 25 félfordulattal, majd a kis kapcsolót átállítani "STOP" állásból "SWIM", azaz "úszás" állásba. Ezután már csak gyönyörködni kell a kis fahalak körülbelül 40 másodpercig tartó táncában.

Nem mindenkinek van ideje és energiája egy valódi akvárium fenntartására. Ezen famodell azonban kiváló alternatívát kínál erre! Már az összerakása is hatalmas élményt kínál és valóban fejlesztheti a kézügyessége mellett a probléma megoldó képességét is, de igazán csodálatos kiállítva és működésbe hozva lesz. Családja és barátai ámulattal nézhetnek az élethűen úszkáló fahalacskákra, és itt még vizet sem kell cserélnie soha!

A modell összesen 325 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 6 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendelje meg még ma, és varázsolja bele egy apró tengeri elővilág hangulatát az otthonába!