Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Mechanikus Golyópálya

Ár:
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG121270
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A UGEARS Mechanikus golyópálya egy lélegzetelállító szerkezet, mely zseniális megoldásainak köszönhetően látványos útra indítja a bele elhelyezett golyóbisokat. A precíz lézervágással előállított, fa elemekből álló darab varázslatos dísze lehet az otthonodnak! A gyerekek (és a felnőttek is) ámulattal fogják csodálni az apró gömbök táncát ebben az eszközben, melynek kirakása egyben élmény és kihívás.

Menny.:db

Leírás

Az izgalmas golyópályák annyira lenyűgözőek! De vajon mitől? Figyelni az apró gömbök rögös útját, ahogy azok egyik helyről a másikra jutnak, könnyen magával ragadja kicsit és nagyot egyaránt. Mi sem bizonyítja ezt annál jobban, hogy a golyóversenyeken alapuló videók rengeteg megtekintést produkálnak a népszerű videómegosztókon. Gondolatban kiválaszthatsz egy golyóbist a sok közül és a szemeddel követve az útját szurkolhatsz neki, hogy elsőként érjen a célba. Miközben figyeled az általad választott darab mozgását, képzeletben egy különleges, ismeretlen utazásra indulsz, tele fordulatokkal. Ez a modell ezt az élményt hivatott elhozni a lakásodba, annyi különbséggel, hogy a saját kezed munkájában fogsz gyönyörködni, miután megalkottad ezt a pazar gépezetet.

A UGEARS Mechanikus Golyópálya kombinálja a művészetet és a mérnöki zsenialitást. A pazar szerkezet célja a szórakoztatás és a gyönyörködtetés mellett a tanítás is, hiszen összeillesztése fejleszti a probléma megoldó készséget és a kézügyességet is egyaránt. 

A fa elemekből álló pálya egy kézi hajtókarral meghajtott láncos emelővel és több különleges útvonallal rendelkezik, melyek mindegyike egyedi és izgalmas akadállyal van felvértezve. Egyszerűen csak forgasd el a fogantyút az óramutató járásával megegyezően és kövesd figyelemmel, ahogy a szerkezet összegyűjti a golyókat, majd felviszi azokat a egység tetejére és több különböző irányban útjára bocsájtja őket! Minden golyóbis egy közös gyűjtőegységbe érkezik bámulatos kalandjuk végén, készen arra, hogy te újabb útra bocsájtsd őket!

A modell összesen 400 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 7 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendeld meg még ma és nyűgözd le az ismerőseidet azzal, hogy milyen bámulatos mutatványokra képes, zseniális szerkezet ékesíti az otthonodat!