Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS NASA Saturn V (új) - mechanikus modell

Ár:
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70257
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A NASA Saturn V rakéta számos rekordot megdöntött: a legmagasabb, a legerősebb és legsúlyosabb teherbírású indítóeszköz volt, valaminr az egyetlen rakéta, amely embereket repített alacsony Föld körüli pályán túlra. Tizenhárom sikeres küldetés során használták a Saturn V rakétákat: ebből tizenkettő az Apollo-program részét képezte. A Ugearsnek hála most itt a lehetőség, hogy Te magad is tisztelegj ez előtt az ikonikus jármű előtt, melynek jelentősége az űrkutatásban megkérdőjelezhetetlen!

Menny.:db

Leírás

A Saturn V rakéta nagyságrendileg 111 méter magas volt, azaz magasabb volt, mint maga a Szabadság Szobor! Átmérője valamivel több mint 10 méter, üzemanyaggal teli súlya pedig megközelítőleg 2,95 millió kg. Három különálló fokozattal rendelkezett, amelyek sorban: a kilövés, a repülés és a különválás.

Az Ugears Saturn V  modell a világ legnagyobb rakétájának 1:170-es arányú fa modellje és csatlakozik a vállalat űrkutatási járműveket felsorakoztató kínálatába, mely számos korábbi NASA-hoz kötehető járművet elevenít fel. A modell egy háromrészes kiállítő állvánnyal érkezik, amely lehetővé teszi a modell függőleges vagy vízszintes megjelenítését is. Minden különálló rész élethű karton borítást kap "Egyesült Államok" vagy éppen "USA" felirattal és az amerikai zászló jól ismert mintázatával. Egy, az állványon található kártyán a szemlélődők leolvashatják kiemeli a Saturn V rakéta fontos tényeit és részleteit. Ez a modell nehézségi besorolását illetően "Haladó" szinten van, tapasztaltabb építők számára, hogy egy méltóságteljes bemutatódarabbal dekorálhassák a nappalijukat, hálószobájukat vagy az irodájukat.

A modell 500 alkatrészből áll és becsült összeszerelési ideje 7 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség! 

Termék címkék: járművek, nasa, rakéta, saturn, ugears, ugears nasa