Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell

Ár:
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG700998
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Egy robogó igazán nagy szabadságot adhat a használójának! Az élmény, ahogy a járművön ülve a szellő megcsapja az ember arcát igazán felemelő érzés. Sokaknak kötődnek szép emlékei ehhez a kis kétkerekűhöz, például egy kellemes vízparti robogózás vagy az első munkahelyre vezető út képében. Ragadja meg az ezzel a  gyöngyszemmel történő közlekedés érzését, miközben összerakja ezt a részletes modellt, melynek elemei fából készültek.

Menny.:db

Leírás

Habár az autóőrültekkel teli Észak-Amerikában nem túl megszokott, de a robogók a világ számos részén képezik a közlekedés szerves részét, leginkább európai, ázsiai, illetve latin-amerikai országokban. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy adott esetben rendkívül jó szolgálatot tehetnek a vezetőiknek, apró méretüknek és hatékonyságuknak köszönhetően, a velük való közlekedésben van egy egyfajta élményfaktor is. Ahogy a robogó hátán ülve megcsapja az ember arcát a menetszél az leírhatatlan érzés. Ezt az érzést kívánja átadni a UGEARS által tervezett remek kis modell!

A fa elemekből összerakott robogót egy rugós alkatrész hajt meg, olyan effektív módon, hogy egyetlen felhúzással 2 métert is képes megtenni a szerkezet teljesen önállóan. Természetesen a kormányrúd is mozgatható, a három állás közül beállíthatod abba, amelyin íven szeretnéd hogy haladjon a kis szerkentyűd, akárcsak egy valódi robogó esetében. Azonban itt még nincs vége a felsorolásnak a mechanikus elemeket illetően! A szerkezet első és hátsó felfüggesztése is élethű helyzetváltoztatásra képes, valamint az egész modell összecsukható, a biztonságos és egyszerűbb szállítás jegyében.

Az eszköz összerakása amellett, hogy remek élményt nyújt, fejlesztő szerepköre is van, hiszen általa fejlődhet az egyén vizualitása, problémamegoldó képessége, illetve kézügyessége egyaránt.

A modell összesen 192 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 4 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendeld meg, és varázsold otthonodba a robogózás semmihez sem hasonlítható hangulatát!