Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Pénztárgép

Ár:
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG700084
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A pénz ugyan nem boldogít, de ez nem jelenti azt, hogyha szeretnéd, akkor ne tárolhatnád különleges és egyedi módon a meglévő bankjegyeidet. Tedd bele őket például egy saját kezűleg készített, minőségi faanyagú alkatrészekből álló, mechanikus pénztárgépbe! Menő ötlet, nem igaz?

Menny.:db

Videó a termékről

Leírás

Ezt az igazán egyedi és okos mechanikus szerkezetet a vintage pénztárgépnek ihlették. A valódi szerkezethez hasonlóan a modellt is lehet alkalmazni érmék, illetve bankjegyek tárolásásra. Az extra védelem érdekében a pénztárgép kóddal védhető le (mely kód tetszés szerint változtatható).

Az eszközbe 10 és 35 mm átmérőjű érméket tudsz elhelyezni – ami egyébként a világon forgalomban lévő érmék legnagyobb többségét lefedi. Pénzügyeinek nyomon követéséhez a pénztárgép számlálóval és automatikus érmedetektorral van felszerelve. A működési módok attól függően váltanak, hogy vannak-e érmék az érmenyílásban vagy sem. A szerkezet működési mechanizmusát egy gumiszalagos motor biztosítja.

A szett 405 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 5 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

A bankjegyek használat során keletkezett esetleges sérüléséért nem tudtunk felelősséget vállalni!