Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell

Ár:
27.490 Ft (21.646 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG701007
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Pattanj be a régi időket felidéző kisteheratóba, és éld át a vidéki élet báját ezzel a figyelemre méltó négykerekűvel! A járgányt a klasszikus, 1959-es Chevrolet 3100-as modell ihlette, mely pickup szerves része az amerikai autós kultúrának. A szállítás nyűgje is lehet igazán élvezetes, ha az ember egy ilyen egyedülálló gépjárművel teszi azt meg! Képzeld el, hogy letekered az ablakot és az arcodat megcsapja a menetszél és a közeli erdő illata, az érzés leírhatatlan.

Menny.:db

Leírás

Belekóstolnál a nosztalgikus amerikai élet egyszerű örömébe? Akkor csodálkozz rá a UGEARS Lumberjack fantázianevű pickupjára, melyet az impozáns, 1959-es Chevrolet 3100-as járgány ihletett. 

A precíz, lézervágott fa elemekből készült modell egy nem túl nagy, de hatékony rugós rendszerű motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy adott esetben 6 métert is utazzon a szerkezet. A platóján akár 450 grammos teher elszállítására is alkalmas a konstrukció, melynek az indítására szolgáló tekerőt úgy alakították ki, hogy egy nyitott tetejű légszűrűre emlékeztessen, mely kilép a motorháztetőből. 

A modell egy működő, 3 fokozatú sebességváltóval rendelkezik, melynek állása: R (hátramenet), N (üres) és D (előre). Ezen valódi sebességváltón keresztül hat a rugó energiája az autó különböző elemeire. A szerkezet rendkívüli részletessége és mozgásának élethűsége igazán magával ragadóvá teszi a szerkezetet. Az emberek ámulni fognak az egész konstrukció realitásán! Az ülések alatt egy apró ingás alkatrész található, mely elősegíti az autó menet közbeni remegésének szimulálását. Egyéb mozdítható elemként a kívülről és belülről is nyitható ajtókat, a csomagtér kis ajtaját, valamint a kormánykereket is megemlíthetjük még. 

A modell összerakása amellett, hogy hatalmas élményt jelent, valódi kihívás is, mely fejleszti problémamegoldó képességedet és a kézügyességedet egyaránt.

A modell összesen 460 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 8 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség! 

Rendeld meg és kápráztass el mindenkit az élethű modelleddel!