Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Random generátor

Ár:
8.590 Ft (6.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70094
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Az emberiség nemzedékek óta hiábavalóan próbál megbírkózni azokkal a kérdésekkel, mintpéldául: "Ki vigye ki a szemetet?", "Ki porszívózzan össze?", vagy éppen "Ki mosogasson el?". Azok, akik önként vállalják mindezen a házimunkák elvégzését, örök tiszteletben részesülnek, de mi van akkor, ha senki sem jelentkezik egyik feladatra se? Ennek a tisztességes módja az lenne, ha hagyjuk, hogy a véletlen döntsön, és érmét dobunk. Ez viszont egy idő után bizony unalmassá és megszokottá válik.

A UGEARS most felkínálja a klasszikus érmedobás alternatíváját, mely nemcsak elegáns és szórakoztató, de rendkívül edukatív is egyben. Minden kérdésre megvan a válasz a Random generátorral!

Menny.:db

Leírás

Nem tudjátok eldönteni, hogy ki végezze el a házimunkát, de a vitát is szívesen elkerülnétek? Ez esetben ki kell próbálnotok a UGEARS Random generátorát, mely meghozza helyettetek ezt a valóban nehéz döntést!

A szerkezet fő eleme egy kocka, melyben egy oktaéder található, melynek egy fém golyó adja a súlyát. A konstrukció egy külső kar meghúzásával indított fogaskerekes meghajtással működik és így kezd el mozogni a kocka az összes tartalmával, meghozva a véletlenszerű "döntést".

Az oktaéder csúcsai egybeesnek a kocka oldalaival. Így amikor a rendszer energiája elfogy és megáll, a gravitáció a fém golyót az oktaéder legalsó részére kézteti és a test egyik csúcsában végzi, azt magával húzva lefelé. A kocka válasz oldala az lesz, amelyik felfelé néz.

A szett 160 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 4 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Rendeld meg, és hagyd, hogy a véletlen döntsön!