Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Repülőgép - mechanikus modell

Ár:
28.990 Ft (22.827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70052
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Szoktál arról álmodozni, hogy egy szép napon pilóta leszel? A UGEARS ezen modellcsomagjával valóra váltja az álmaidat! De nem csak repülővel, helikopterrel is hasíthatod az eget!

Menny.:db

Videó a termékről

Leírás

A modell három modulból épül fel: egy repülőből, egy helikopterből, illetve egy irányítótoronyból. Válaszd ki, hogy mivel szeretnél repülni, állítsd be az iránytornyot és már mehetsz is! Kezdő pilótaként lehet, hogy a helikopterrel kellene kezdened – mely irányítása némileg egyszerűbb a repülőnél, de cseppet sem unalmasabb! A repülőgép gyorsabb, irányítása pedig több tapasztalatot igényel. Ahhoz, hogy igazán megtanulj repülni ezzel a kissé csökönyös madárkával, gyakorolnod kell majd egy pár órát – mindez természetesen a móka része!

Pilótafülkéd az irányítótorony maga, amely egy kifinomult eszköz, nagy teljesítményű motorral. Légi masinádat két vezérlőrúddal irányíthatod: amíg a kormányoszloppal repülőd mozgását és pályáját, addig a motorvezérlővel a percenkénti fordulatszámot vagyis a repülőgépet sebességét állíthatod!

Amikor már minden darab helyére került, indítsd be a motort és irány az ég! Persze, előtte lesz némi „munkád”! Repüléssel kapcsolatos álmaid megvalósításához mintegy 726 db faelemrészt kell összeillesztened...