Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Roxfort kastély modell

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70256
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Képzeld el, hogy egy fiatal boszorkány vagy varázsló vagy, aki éppen most szállt le a Roxfort Expresszről Roxmorts falu vasútállomásának peronján. Izgatott és kissé ideges is vagy, ami nem csoda, hiszen ez lesz az első tanéved a Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző Szakiskolában! Egy kedvesnek tűnő, szakállas óriás ad utasítást számotokra, hogy merre sorakozzatok fel. Miközben ámulattal teli arccal körülnézel, hirtelen megpillantod: "Ott van – az bizony a Roxfort!" A távolban, egy domb tetején a kastély ámulatba ejtő oszlopai és bástyái tornyosulnak a magasba, csak arra várva, hogy belépj a kapuikon. A UGEARS most az egyik legújabb modelljével, a Roxforttal igyekszik ezt a varázslatos érzést becsempészni az otthonodba!
Menny.:db

Leírás

Lépj be egy varázslatos világba, miközben megépíted a lenyűgöző Roxfort kastély modellt a UGEARS jóvoltából, mely hűen reprezentálja a Harry Potter filmekben látható varázslóiskolát. A tornyok és bástyák sokaságával bíró, statikus modell mozgatható elemekkel is rendelkezik, ezáltal egy izgalmas, varázslatokkal teli élményt kínál mindazoknak, akik vállalkoznak az összerakására.

A modell eleje részletesen bemutatja a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola épületeit, tornyait, bástyáit és párkányait, beleértve a csúcsdíszeket és díszes ablakokat is. A lézergravírozásnak hála a sziklák, a különböző kőművesmunkák és palatetők is rendkívül valósághűnek hatnak. A modell hátoldala a kastély egy kivágott részét tárja elénk, mely kialakításnak több gyakorlati haszna is van. Egyrészről ezáltal sokkal kompaktabb a modell, lehetővé téve számunkra, hogy a falhoz simulva helyezzük azt el, valamint olyan rejtett belső részleteket tár a szemünk elé, mint például a Nagyterem, különböző szobák, belső udvarok és a híres lépcsők. A főtorony oldalán egy mozgatható szárnyú sárkány kapaszkodik, felidézve a "Harry Potter és a Tűz Serlege" című film ikonikus jelenetét.

A modell 340 alkatrészből áll és becsült összeszerelési ideje 6 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!