Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ugears Sárkány modell

Ár:
21.490 Ft (16.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG121218
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Már messziről kiszúrja áldozatát, miközben a drága kincseket védi a barlangja mélyén. A Széltörő sárkány szemet gyönyörködtető nagyságával, kék színű hatalmas, erős szárnyaival a legmerészebb kalandorokat is visszaveri! Egy különleges, mechanikus mitikus lény, amely nem csak a bátorságodat teszi próbára, hanem a kézügyességedet is!

Te szembe mersz szállni a Sárkánnyal? Építsd meg a klasszikus, ősi erőket és hatalmat megtestesítő hüllő fából készült modelljét! Merülj el a Ugears mérnökeinek animált varázslatában.

Menny.:db

Leírás

Ősi erők, hatalmak és rengeteg kincs! A varázslatok és fantázia világában elengedhetetlen az ősi hüllő jelenléte, aki barlangok, kazamaták mélyén védi a legnagyobb kincseket. Akivel csak a legmerészebb lovagok mertek csak szembe szállni, vagy a kincs vagy a hercegnő kezének reményében!

A Széltörő sárkány a Ugears mérnőkeinek animált varázslata által kelt életre és most ha elég bátor, merész vagy és a kézügyességedet is beveted, akár a Te értékeidre vigyázhat a polcod különleges díszeként!

Egy igazi mechanikus sárkány makett, aminek nem lehet ellenállni. Nemcsak lenyűgözően aprólékos, de még valódinak is mondható, hiszen mozgásra is képes. Ráadásul bármilyen unalmas, szokványos délutánt képes feldobni és órákra lekötni az egész családot!

  • Valósághű mozgás és szívdobogás
  • Kreatívitást és ügyességet fejleszt
  • Koncentrációt fejlesztő mechanikus sárkány

A Ugears modelljei fa alapú, házilag összeállítható 3D puzzle-ök. Semmi ragasztó csak a te kézügyességed számít az elemek összeillesztésénél!

A Szélvihar Sákrány nyitott kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hüllő mechanikus szívét (mechanikus motorját) lásd dobogni. A mellkasának elülső részénél tudod felhúzni a kulccsal. Fordítsd el az óramutató járásával ellentétes irányba és hagyd, hogy a gumiszalak által meghajtott szív megdobbanjon. Az igazi varázslat ekkor kezdődik: nem csak a sárkány lelke kel újra életre, hanem a szárnyai és az egész teste elkezd mozogni. Míg a csontok természetes fából készültek, addig a szárnyai hullámpapírból állnak - így még valósághűbbé téve a a repülést!

Akár a neki kialakított speciális tartón helyezed el, vagy egy fonálra akasztod fel, egyaránt lenyűgöző látványt nyújt a lézer gravírozott pikkelyekkel és tüskés farokkal! Egy igazán különleges ajándék a fantázia világát szerető családodnak vagy barátaidnak.

Készen állsz szembe szállni az ősi lénnyel?

Összeállítási idő: körülbelül 6 óra

Alkatrészek száma: 320 db

A megépített modell mérete: 53 x 48.5 x 29 cm