Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

UGEARS STEM Lab-Tachometer

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG121249
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Mindig is érdekelt a bonyolultabb mérnöki szerkezetek mechanikája? A UGEARS modelljével most lehetőséged nyílt arra, hogy beleláss egy fordulatszámmérő berendezés működésébe. Rakd össze az egyes alkatrészeket és kísérletezz bátran ezzel a rendkívül edukatív eszközzel! A kiterjesztett valóság applikációval pedig még mélyebbre áshatsz a szerkezet titkaiban! 

Menny.:db

Leírás

A fordulatszámmérő egy eszköz, amelyet különböző eszközök, például motorok vagy egyéb mechanikus gépek forgási sebességének mérésére terveztek. A fordulatszámmérő a percenkénti fordulatokat számolja. Emellett méri és figyeli a terhelési határértékeket annak érdekében, hogy az adott dolog az optimális paramétereken belül működjön.

A fordulatszámmérőt Dietrich Uhlhorn német mérnök találta fel 1817-ben. Az ő találmánya egy speciális eszköz volt, amely centrifugális erőt mérte. 1840-től kezdve használják ezt az eszközt különböző járművekben. Először csak mozdonyokban alkalmazták, később azonban már autókban és sok más közlekedési eszközben is.

A tapasztalt gépjárművezetők a fordulatszámmérőt használják a sebességváltáskor (manuális váltóval rendelkező autóknál) és a motor terhelésének ellenőrzéséhez, ezzel meghosszabbítva járművük működési élettartamát.

A UGEARS modelljével most ennek a rendkívül hasznos kis eszköznek a működésébe nyerhetsz betekintést, miután összeillesztetted az egyes darabkákat! 

A szett összesen 117 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 2 és fél óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

Kísérletezz bátran ezzel az igazán edukatív, egyedi szerkezettel!

Hasonló termékek