Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Teherautó (új) - mechanikus modell

Ár:
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70253
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A legnagyobb és legmerészebb Ugears teherautó mechanikus modell most a tiéd lehet! Ez a "Haladó" szintű, rugóval működtethető modell teherautó a legjobb a maga osztályában, rengeteg mozgó alkatrésszel és izgalmas, valósághű részletekkel. Három teljesen rugózott tengely és két differenciálmű, egy a hátsó, egy pedig az első tengelyekhez csatlakozatatva, ezek teszik lehetőve a teherautó számára, hogy legyőzze a legkülönfélébb terepeket és ellenálljon a legkülönbözőbb kihívásoknak is.

Menny.:db

Leírás

A Ugears Teherautó mechanikus modell kiemelkedő jellemzői közé tartozik a nagy mérete, az összes tengelyre kiható felfüggesztése, a benne található két különálló differenciálmű, a felnyitható motorháztető, a nyitható oldalsó ajtók, melyek által a gyönyörűen részletes kabinbelsőbe kaphatsz betekintést, az állítható visszapillantó tükrök, valamint egy pótkerék a kabin mögött, ezek mind-mind emelik a modell részletességét és valósághűségét egyaránt. A modellben helyetkapó erőteljes, rugós mechanika a tekerőkulcs, valamin a "Start/Stop" kapcsolóval hozható működésbe. A kis teherautó egyetlen feltekeréssel akár 2-3 méter megtételére is képes! Az első kerekehez kapcsolód három rögzített helyzetnek (előre, jobbra, balra) hála pedig Te magad döntheted el, hogy merre is haladjon tovább ez a gyönyörűség.

A Teherautó mecahnikus modellkészlet 550 alkatrészt tartalmaz, nehézségi besorolását illetően "Haladó" szintre tehető (tapasztalt modellezők számára), ezt bizonyítja a nagyságrendileg 10 órás összeszerelési idő is.

A modell 550 alkatrészből áll és becsült összeszerelési ideje 10 óra. Az összeillesztéséhez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!