Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Ukrajnai vadászrepülő - Ghost - modell

Ár:
17.490 Ft (13.772 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70191
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Legyen a Tiéd Kijev Szelleme! Küzdj meg az ellenséggel az égben! A UGEARS Ukrajnai vadászrepülővel Te is a frontvonalon érezheted magadat, miközben bajtársaidat véded az égből! Ez a modell egy hihetetlenül gyors vadászrepülőgépet jelenít meg, amit most Te is megszerezhetsz! A modell fából készült és egy különleges állványon áll, így olyan hatást keltve, mintha repülne!

A makett adatai:

  • 181 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 5 óra
  • méretei: 17*27.5*20 cm
  • 14 éves kortól ajánlott
Menny.:db

Leírás

Szeld át az eget és győzd le az ellenséget a UGEARS Ukrajnai vadászrepülővel!

A UGEARS Ukrajnai vadászrepülő egy egyedileg tervezett, lézervágott fa modell, a Kijev Szelleme MiG-29 vadászrepülőgépet jeleníti meg 1:72 méretarányban. A makett teljesen valósághű a forgatható sárhányóknak, szárny lapoknak, behúzható futóműveknek, leválasztható rakétának és felnyíló kabinnak köszönhetően. A saját magad által összerakható fa repülőgép modellnek a legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy lebeg a levegőben, amelyet négy vékony horog és damil tesz lehetővé. A makett hátsó részén található egy csúszka, amellyel a repülőgépet balra és jobbra lehet elmozdítani, ezzel szimulálva a repülést. A vadászrepülő dőlésszögét is megváltoztathatod az állvány alján található állítóval, így kedved szerint alakíthatod makettedet! Maga az állvány is különleges, az alapja egy vonzó fa Kijev térkép stilizált kivágása, amely szimbolizálja a várost és minden lakosát a Szelleme védelme alatt. Az állvány oldalai Kijev horizontjának panorámaképét mutatják be.

A modell építőelemei fából készültek, amelyek ragasztó vagy más eszköz nélkül is összeszerelhetőek, így ügyelve a környezettudatos kikapcsolódásra. A dobozban minden szükséges eszközt és anyagot megtalálsz, ami a modellezéshez kell, így a csomag átvételét követően már azonnal hozzá is láthatsz az építéshez! A makett tökéletesen illik minden berendezéshez a fa színének köszönhetően, de a kedved szerint akár ki is festheted. A legfontosabb, hogy emlékezz rá, hogy Te most Kijev Szellemét építed és a város védelme csak rajtad múlik!

Harcolj és győzd le az ellenséget a UGEARS Ukrajnai vadászrepülővel!