Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

UGEARS V-Express vonat sínekkel - mechanikus modell

Ár:
21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70050
Gyártó:
Webshop készletén: Raktáron
Budai üzlet készletén: Raktáron
Pesti üzlet készletén: Raktáron

Az ipari forradalom innovatív lendületével átitatott Viktoriánus kor számos tervezőre és mérnök számára nyújt inspirációt. Ezzel a termékével UGEARS is megemlékezik eme lenyűgöző korszakról: íme a V-Express gőzmozdony!

Menny.:db

Videó a termékről

Leírás és Paraméterek

Ha vonat akkor utazás... Most időutazással egybekötve!

Az ipari forradalom egyik szimbólumává vált vasút teljesen megváltoztatta a korábban elérhető gazdasági lehetőségeket mindenütt, ahol csak megjelent. A Ugears Express pedig készen áll arra, hogy „visszarepítsen” a találmányok és az innovációk eme izgalmas korszakába. A V-Express részletgazdag kialakítása feltárja a mozgó részletek szépségét. Fogaskerekek, mozgó henger-dugattyúk, lenkerék– akárcsak egy igazi mozdony! A mozgás irányát egy apró kar segítségével változtathatod: ami lehet előre- és hátra menet, illetve egy helyben álló, pontosabban üresjárat. Utóbbi lehetőséget teremt arra, hogy nyugodtan figyeld meg a mozgó elemek munkáját anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a vasutad idő előtt „elszelel” előled.

A pótkocsit külön érdemes kiemelni, ugyanis az emelő oldallal ellátott szeneskocsinak van egy nyitható része apró reteszes zárral. Természetesen, a gumiszalagmotor által hajtott mozdonyodnak nem lesz szüksége szénre, viszont éppen ezért lesz helye egy kisebb rakománynak – így könnyedén szállíthatsz apró csecsebecséket, édességeket vagy üzeneteket.

A UGEARS mozdony összeszerelése után igazi feltaláló mérnöknek érezheted magad, hiszen a mozgó mechanizmus varázsa a kezed munkája által születik meg. A csomag egy 2,45 méteres sínpályát is tartalmaz, így ha elkészült, azonnal útnak indíthatod!

 

Összeállítási idő 10-12 óra
Alkatrészek száma 501 - 600 db