Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Látnivalók

Rendezés:
Nézet:

"Adjátok ide a fáradtakat, a szegényeket, a tömegben rekedteket, akik szabadon lélegezni vágynak." Ezek a költő, Emma Lazarus szavai, melyek a szabadság hatalmas istennőjének üdvözlő meghívását jelentik a New York-i kikötő felett. Ő a szimbóluma New York City városának és az Amerikai Egyesült Államoknak egyaránt.

Raktáron
5.490 Ft

Az ókori római Colosseum egy igazi paradoxon: egyrészről egy lenyűgöző építészeti kincs az ókor világból, mely megmutatja, milyen magasra tudott emelkedni az emberi tudás, másrészről viszont a romlottság tanúságtétele is, hisz ez az a hely, ahol rengetegen küzdöttek meg életre-halálra pusztán szórakoztatási célból. Felemás mivolta ellenére a Colosseum a világ egyik leghíresebb nevezetessége, melynek egy kicsinyített változatát a Ugears-nek hála most könnyedén az otthonodban tudhatsz.

Raktáron
5.490 Ft

Egy ízletes Croissant egy balparti kávézóban, ücsörgés a Sacre Coeur lépcsőin, csodálkozás a Notre Dame lenyűgöző rózsablakain, hajókázás a Szajnán, vagy éppen impresszionista művek nézegetése az Orsay Múzeumban...Ezek mind-mind jellemzőek a Párizsi életképre, de semmi sem reprezentálja úgy Franciaország fővárosát, mint az Eiffel-torony. Az 1889-es Világkiállításra épült, 330 méter magas Le Tour Eiffel uralja a párizsi városképet, és több mint negyven éven át volt a világ legmagasabb építménye.

Raktáron
5.490 Ft

A londoni Big Ben nem csupán Nagy-Britannia harmadik legmagasabb óratornya, de a világépítészeti ikonok között is kiemelkedő helyet foglal el. Nevét nagy valószínűséggel a nehézsúlyú bokszoló, Ben Caunt tiszteletére kapta, bár az is lehet, hogy Sir Benjamin Hallról emlékeznek meg általa, aki felügyelte a harang Westminster-palotába történő bekerülését. Most azonban nem is a névadáson van a hangsúly, sokkal inkább azon, hogy a Ugears jóvoltából hamar az otthonodba csempészheted ennek a brit építészeti remekműnek a kicsinített mását. Mire vársz még?

Raktáron
5.490 Ft

Amszterdam csodálatos homlokzatai és neogótikus építményei mind-mind építészeti gyöngyszemek, a Ugears-nél azonban most mégis egy egyszerűbb dolgot választottak ki, hogy reprezentálják ezt a nagyszerű világvárost: a biciklit! A hollandok imádják a bicikliket. Azt is mondhatnánk, hogy a legtöbben két keréken nőnek fel, üzleti és szabadidős célokra is használják a kerékpárt. Csúcsidőben ezreket lehet látni biciklivel közlekedni a belvárosban. Maga Amszterdam is úgy van megtervezve, hogy előnyben részesítse a két keréken való közlekedést, mely egészségesebb és környezetbarátabb alternatíva.

Raktáron
5.490 Ft