Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Állatok


    

Építsd meg a saját mechanikus állat modelledet!
    

Rendezés:
Nézet:

A természet és a mechanika egyedülálló szinergiáját hivatott bemutatni a UGEARS káprázatos pillangó modellje. Ez a gyönyörű élőlényt ábrázoló szerkezet nem egy statikus makett, hanem egy mozgó alkatrészekkel rendelkező, kinetikus szobor. Minden egyes részletét úgy tervezték, hogy biztosan illeszkedjen a saját helyére, és szerepet játsszon ennek a kiváló mechanizmusnak a működésében. Csempészd be otthonodba a külvilág szépségét! 

Raktáron
17.290 Ft

Elevenítsd fel a távoli múltat a UGEARS Tyrannosaurus Rexével! Sok-sok éve ez az élőlény tartotta rettegésben a fél világot. Mánapság ugyan már nem találkozhatunk vele, de most itt lehetőség, hogy emlékeztesd magad arra, hogy milyen figyelemre méltó állat is lehetett egy T-rex akkoriban. Ez az otthon összeszerelhető, minőségi faanyagból készült dinoszaurosz modell a benne lévő különleges rugónak, valamint fogaskerék-rendszernek köszönhetően mozogni is képes, méghozzá látvonyosan élethűen!

Raktáron
18.990 Ft

Engedd el a modern idők rohanását! Szállj ki egy kicsit a hétköznapok versenyéből és fedezd fel a UGEARS különleges, bionikus paripáját!

Raktáron
20.990 Ft