Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Állatok


    

Építsd meg a saját mechanikus állat modelledet!
    

Rendezés:
Nézet:

A természet és a mechanika egyedülálló szinergiáját hivatott bemutatni a UGEARS káprázatos pillangó modellje. Ez a gyönyörű élőlényt ábrázoló szerkezet nem egy statikus makett, hanem egy mozgó alkatrészekkel rendelkező, kinetikus szobor. Minden egyes részletét úgy tervezték, hogy biztosan illeszkedjen a saját helyére, és szerepet játsszon ennek a kiváló mechanizmusnak a működésében. Csempészd be otthonodba a külvilág szépségét! 

Raktáron
17.290 Ft

Elevenítsd fel a távoli múltat a UGEARS Tyrannosaurus Rexével! Sok-sok éve ez az élőlény tartotta rettegésben a fél világot. Mánapság ugyan már nem találkozhatunk vele, de most itt lehetőség, hogy emlékeztesd magad arra, hogy milyen figyelemre méltó állat is lehetett egy T-rex akkoriban. Ez az otthon összeszerelhető, minőségi faanyagból készült dinoszaurosz modell a benne lévő különleges rugónak, valamint fogaskerék-rendszernek köszönhetően mozogni is képes, méghozzá látvonyosan élethűen!

Raktáron
18.990 Ft

Bővítsd tovább otthonodban a dinoszauruszok birodalmát! Vidd haza magaddal most a UGEARS Triceratopszát, ami a kréta korszaknak volt egyik legjellegzetesebb faja. Hatalmas méreteivel, papgájszerű csőrével csontos fejszerkezetével már távolról is felismerhető. Építsd meg saját mechanikus dinoszauruszodat!

A makett adatai:

  • 400 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 8 óra
  • méretei: 34*14*11 cm
  • 14 éves kortól ajánlott
Raktáron
18.990 Ft

Építsd meg otthonodban a dinoszauruszok birodalmát! Most megszerezheted a Stegoszauruszt, ami a késő jura korszaknak volt egyik legjellegzetesebb faja. Hatalmas méretei, két sorban elhelyezkedő csontos védőlemezeivel, buzogányra emlékeztető hatalmas farkával már távolról is felismerhető. Készítsd el saját dínó állományodat és legyél Te a Jurassic World megteremtője!

A makett adatai:

  • 305 darabból áll a makett
  • az összeszerelési ideje 8 óra
  • méretei: 33.5*16*11 cm
  • 14 éves kortól ajánlott
Raktáron
18.990 Ft

Engedd el a modern idők rohanását! Szállj ki egy kicsit a hétköznapok versenyéből és fedezd fel a UGEARS különleges, bionikus paripáját!

Raktáron
20.990 Ft