Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Harry Potter modellek

Merülj el a varázslók világába építsd fel a saját Roxfortodat a Ugears fa modelljeinek segítségével!

Rendezés:
Nézet:

A Kóbor Grimbusz kisegíti az eltévedt varázslókat és boszorkányokat, ha éppen egy sürgős fuvar kellene nekik! Csak annyi a dolguk, hogy kinyújtják a pálcájukat a járdaszegély felé és ez a monumentális varázsbusz máris ott terem, hogy pillanatok alatt eljussanak az úti céljuk helyszínére. Most itt a lehetőség, hogy te magad szereld össze ezt a figyelemre méltó járművet és beleláss, hogy mi rejlik a csodák mögött! A UGEARS tervezői igazán kitettek magukért ezzel a darabbal, céljuk az volt, hogy visszaadják a filmben látott járgány hangulatát, annak legfőbb mutatványainak reprezentálásával.

Raktáron
20.990 Ft

Rakd össze a UGEARS igazi Harry Potter rajongóknak készült, egyedi autómodelljét, a repülő Ford Angliat!

A modell igazán hű reprodukciója a Weasley család elvarázsolt autójának. A gyerekek örömmel repíthetik a levegőben vagy tehetnek úgy, mintha a Roxfort Expressz előtt száguldanának vele. Ki lenne képes elfelejteni azt a jelenetet a Harry Potter és a Titkok Kamrája című filmből, amikor Harry és Ron az Angliával visszarepülnek a Roxfortba, majd elvesztik az irányítást jármű felett és egyenesen a Fúriafűzbe csapódnak? A necces megmenekülést követően az öntudatra ébredt kocsi sértődötten kihajítja magából a fiatal varázslótanoncokat, azok minden holmijával együtt. Elevenítsd fel a film okozta élményt a minőségi faanyagból készült modelljével!

Raktáron
20.990 Ft

Az ünnepi időszak mindig csodás hangulatban telik.Idén viszont tedd még varázslatosabbá Harry Potter™ Adventi Kalendáriummal! A várakozás és a kaland napról napra fokozódik, kezdve december 1-jével, amikor kinyitod az első ablakot, és egy borítékban megtalálod a fából készült alkatrészeket és az útmutatót. Illeszd össze az elemeket, hogy létrehozz egy figurát vagy más különleges tárgyat a J.K. Rowling alkotta Harry Potter™ univerzumból! Akaszd fel őket a karácsonyfára, játssz velük vagy csak helyezd ki őket a polcodo és gyönyörködj benne, ahogy a hónap során folyamatosan bővül a gyűjteményed!

Raktáron
24.990 Ft

Lépj be a varázsvilágba és csatlakozz Harryhez, Ronhoz és Hermionehez izgalmas utazásuk során a Roxfort Expressz fedélzetén, a UGEARS különleges, működőképes modellvonatával! A londoni King's Cross pályaudvarról indulva a Roxforti kastélyig közlekedő mozdony gyönyörű, fából készült modellje rugós meghajtásával éri el, hogy az utasokat elvigye az iskoláig. Helyezd el a három főhőst megformáló figurát a vonaton és hagyd, hogy elinduljanak egy újabb, izgalmas kalandokkal tarkított tanév felé!

Raktáron
34.990 Ft