Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mechanikus gépezetek

Mihez is kezdenénk egy kombinációs zár vagy a pneumatikus motor nélkül? Ismerd meg mindennapjaink leghasznosabb mechanizmusait!

Rendezés:
Nézet:

Új hobbit keresel? Vagy csak akadt egy kis szabadidőd, de nem tudod mit csinálj? A válasz a UGEARS Dinamométer! Ez a modell légnyomás segítségével hozható működésbe, csak úgy, mint a Pneumatikus motor.

Raktáron
9.490 Ft

Légy részese a gőzgépek régmúlt korszakának a UGEARS modellek Pneumatikus motorjával! Habár nem gőzzel, hanem légnyomással működik, a Pneumatikus motor mégis egy kicsi, de annál funkcionálisabb példája a gőzgépek működésének, kialakításának köszönhetően a szerkezet valósághűen utánozza az igazi gőzgépek mozgását.

Raktáron
9.490 Ft

Szeretsz kódokat megfejteni? Vagy csak van egy titkod, amit nem szeretnél ha bárki megtudna? Akkor jó helyen jársz!
A DaVinci-kód ihlette modell megalkotása során a készítők is mélyen beleásták magukat az összeesküvések, titkosítás és rejtjelek világába, így jöhetett létre a Cryptex kombinációs zár.

Raktáron
9.490 Ft

Napi szinten használjuk az autónkat. Azzal jutunk el munkába, bevásárolni, kirándulni és még sorolhatnánk. Azonban a puszta vezetésén túl elgondolkodtál már azon, hogy hogyan is működik mechanikailag ez a hasznos eszköz? A UGEARS pontosan ebből az okból alkotta meg a precíz, lézervágott fa alkatrészekből álló modelljét. A differenciálművet megformáló, edukatív makett pazar betekintést enged egy autó ezen komponensének működésébe! Rakd össze ezt a gyöngyszemet és lesd meg, hogy milyen csodás összhangban dolgoznak együtt a kis fogaskerekek!

Raktáron
9.990 Ft

Érdekelnek a mérnöki dolgok? Kedveled a reál tudományokat és szereted megérteni a dolgok működését? Ez esetben érdemes egy pillantást vetned a UGEARS görbületmérő modelljére, mely egy-egy erdei séta során nagyon hasznos kis segédeszköz lehet a térképolvasáshoz. 

Raktáron
9.990 Ft

Az emberiség nemzedékek óta hiábavalóan próbál megbírkózni azokkal a kérdésekkel, mintpéldául: "Ki vigye ki a szemetet?", "Ki porszívózzan össze?", vagy éppen "Ki mosogasson el?". Azok, akik önként vállalják mindezen a házimunkák elvégzését, örök tiszteletben részesülnek, de mi van akkor, ha senki sem jelentkezik egyik feladatra se? Ennek a tisztességes módja az lenne, ha hagyjuk, hogy a véletlen döntsön, és érmét dobunk. Ez viszont egy idő után bizony unalmassá és megszokottá válik.

A UGEARS most felkínálja a klasszikus érmedobás alternatíváját, mely nemcsak elegáns és szórakoztató, de rendkívül edukatív is egyben. Minden kérdésre megvan a válasz a Random generátorral!

Raktáron
9.990 Ft

A 20 perces időzítő a UGEARS legszebb modelljei közé tartozik, melynek minden része tökéletességet és kifinomultságot sugároz. Szabályozható, hogy 1 és 20 perc között számoljon vissza egészen nulláig. Csak be kell állítanunk az időt az előlapon és a gumiszalaggal működő mechanikus motor már mozgásba is lendül. Más teendőnk nincs is, mint élvezni az időzítő megnyugtató hatását.

Raktáron
18.490 Ft

Légy részese egy vérbeli középkori küzdelemnek! Legendás múltbéli csaták történetei által inspirálva a UGEARS ezúttal egy klasszikus középkori háborús fegyvert – egy katapultot – illetve egy tornyot kínál Neked egy csomagban, hogy újrajátszhasd a kor nagy ütközeteit.

Raktáron
18.490 Ft

Az űrhajó sikeresen landolt az új bolygó felszínén! Túl kockázatos azonban, hogy te magad nézd meg először, küldj ki egy robotot, hogy felmérje előtted a terepet! Mit szólnál a Hexapodhoz? Ő nem fog csalódást okozni!  

Raktáron
18.990 Ft
  

Érdekel a világűr? Ez esetben tanulmányozd bolygónk, a Föld és a Hold a Nap köröli mozgását a UGEARS mechanikai modelljén! Ez a pazar, minőségi faanyagból készült alkatrészekből álló szerkezet nem csak, hogy igazán edukatív, de rendkívül szép látványt is kelt az íróasztalodon vagy a könyvespolcodon.    

Raktáron
20.490 Ft