Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mechanikus gépezetek

Mihez is kezdenénk egy kombinációs zár vagy a pneumatikus motor nélkül? Ismerd meg mindennapjaink leghasznosabb mechanizmusait!

Rendezés:
Nézet:

Új hobbit keresel? Vagy csak akadt egy kis szabadidőd, de nem tudod mit csinálj? A válasz a UGEARS Dinamométer! Ez a modell légnyomás segítségével hozható működésbe, csak úgy, mint a Pneumatikus motor.

Raktáron
7.690 Ft

Szeretsz kódokat megfejteni? Vagy csak van egy titkod, amit nem szeretnél ha bárki megtudna? Akkor jó helyen jársz!
A DaVinci-kód ihlette modell megalkotása során a készítők is mélyen beleásták magukat az összeesküvések, titkosítás és rejtjelek világába, így jöhetett létre a Cryptex kombinációs zár.

Raktáron
7.690 Ft

Napi szinten használjuk az autónkat. Azzal jutunk el munkába, bevásárolni, kirándulni és még sorolhatnánk. Azonban a puszta vezetésén túl elgondolkodtál már azon, hogy hogyan is működik mechanikailag ez a hasznos eszköz? A UGEARS pontosan ebből az okból alkotta meg a precíz, lézervágott fa alkatrészekből álló modelljét. A differenciálművet megformáló, edukatív makett pazar betekintést enged egy autó ezen komponensének működésébe! Rakd össze ezt a gyöngyszemet és lesd meg, hogy milyen csodás összhangban dolgoznak együtt a kis fogaskerekek!

Raktáron
7.690 Ft

Érdekelnek a mérnöki dolgok? Kedveled a reál tudományokat és szereted megérteni a dolgok működését? Ez esetben érdemes egy pillantást vetned a UGEARS görbületmérő modelljére, mely egy-egy erdei séta során nagyon hasznos kis segédeszköz lehet a térképolvasáshoz. 

Raktáron
7.690 Ft

Az emberiség nemzedékek óta hiábavalóan próbál megbírkózni azokkal a kérdésekkel, mintpéldául: "Ki vigye ki a szemetet?", "Ki porszívózzan össze?", vagy éppen "Ki mosogasson el?". Azok, akik önként vállalják mindezen a házimunkák elvégzését, örök tiszteletben részesülnek, de mi van akkor, ha senki sem jelentkezik egyik feladatra se? Ennek a tisztességes módja az lenne, ha hagyjuk, hogy a véletlen döntsön, és érmét dobunk. Ez viszont egy idő után bizony unalmassá és megszokottá válik.

A UGEARS most felkínálja a klasszikus érmedobás alternatíváját, mely nemcsak elegáns és szórakoztató, de rendkívül edukatív is egyben. Minden kérdésre megvan a válasz a Random generátorral!

Raktáron
8.590 Ft

Légy részese a gőzgépek régmúlt korszakának a UGEARS modellek Pneumatikus motorjával! Habár nem gőzzel, hanem légnyomással működik, a Pneumatikus motor mégis egy kicsi, de annál funkcionálisabb példája a gőzgépek működésének, kialakításának köszönhetően a szerkezet valósághűen utánozza az igazi gőzgépek mozgását.

Raktáron
9.690 Ft

Légy részese egy vérbeli középkori küzdelemnek! Legendás múltbéli csaták történetei által inspirálva a UGEARS ezúttal egy klasszikus középkori háborús fegyvert – egy katapultot – illetve egy tornyot kínál Neked egy csomagban, hogy újrajátszhasd a kor nagy ütközeteit.

Raktáron
13.490 Ft

Az űrhajó sikeresen landolt az új bolygó felszínén! Túl kockázatos azonban, hogy te magad nézd meg először, küldj ki egy robotot, hogy felmérje előtted a terepet! Mit szólnál a Hexapodhoz? Ő nem fog csalódást okozni!  

Raktáron
19.490 Ft
  

Érdekel a világűr? Ez esetben tanulmányozd bolygónk, a Föld és a Hold a Nap köröli mozgását a UGEARS mechanikai modelljén! Ez a pazar, minőségi faanyagból készült alkatrészekből álló szerkezet nem csak, hogy igazán edukatív, de rendkívül szép látványt is kelt az íróasztalodon vagy a könyvespolcodon.    

Nincs készleten
19.990 Ft