Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés

Célunk, hogy számodra a lehető legkényelmesebb, legidálisabb módon rendezhesd a rendelésed ellenértékét.

Gyors linkek:


Online bankkártyás fizetés - Barion

Bármelyik szállítási mód esetén választhatod bankkártyás fizetési módunkat, ahol a fizetés a Barion oldalán keresztül történik. A Barion oldalán megadott adatok, az adatkezelési nyilatkozatuknak megfelelően biztonságban vannak, mivel a fizetés a Barion titkosított oldalán keresztül történik. 

A kártyaadatok Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás által védett. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap értesítést, a kártya adatai nem jutnak el hozzánk. A fizetés nem kötött regisztrációhoz, ez a lehetőség opcionális. A regisztrálás, a Barion használata és a fizetés is ingyenes. A regisztráció előnye, hogy legközelebb nem kell beírnod az adataid egyetlen más Barion elfogadó helyen. Regisztráció után letölthető az ingyenes alkalmazás is, mellyel még kényelmesebb lehet a fizetés.

A Barion fizetés lépései:

 • Válaszd ki a kívánt terméket és helyezd a kosárba! 
 • A Pénztárnál válaszd ki a megfelelő szállítási módot, illetve a Barion fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után kattints a  "Megrendelés" gombra!
 • Fizetés bankkártya adatok magadásával:
  • Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et el kell fogadni.
 • Fizetés Barion tárcával:
  • Fizetés eltárolt bankkártyával
   ​Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.
  • Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel.
   ​Ez a fizetési mód azok számára érhető el, akik rendelkeznek érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkeznek bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénzbefizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).


Személyes átvétel esetén

Üzleteinkben készpénzzel, bankkártyával (kivéve American Express), illetve Ajándék Erzsébet-utalvánnyal, Erzsébet-utalvány plusszal (Ajándék zseb) is fizethetsz! A biztonságos bankkártyás fizetés hátterét a Six Payment Services teszi lehetővé.

Amennyiben Barionon keresztül már megtörtént a fizetés, úgy személyes átvétel esetén már nem kell fizetned a rendelésedért.


Utánvétel esetén

A GLS futárainál fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is. Amennyiben online már rendezted a termék(ek) ellenértékét, a futárnak 0 Ft lesz a csomagon feltüntetve, így akkor az átvételen kívül már nem lesz más dolgod.

Elfogadott kártyatípusok: