Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kapcsolat

 

A Ugears termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Reflexshop Kft.
 

Gyors linkek

 

Nagykereskedés

Erre az E-mail címre várjuk a viszonteladói jelentkezéseket, a nagyobb tételű, céges ajándékkal kapcsolatos megkereséseket, kérdéseket is.

Személyes találkozó kizárólag előzetes egyeztetés esetén lehetséges!

 

 

Európa Center Üzleti és Logisztikai Ipari Park
Cím: 1044 Budapest, Ezred u. 2. B2/5. 84-es kapu

Telefon: +36 1 688 1858

Fax: +36 1 688 1859

Ügyfélszolgálat

Termékekkel, rendeléssel, garanciális probléma esetén ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9 órától délután 17 óráig áll rendelkezésedre a +36 1 / 773 3600-es telefonszámon.

Ezen kívül ezen az E-mail címen teheted fel kérdéseidet.

Reflexshop szaküzlet - Buda

Személyes átvétellel, termék elérhetőségével és termékkel kapcsolatos egyéb kérdésekkel keresd szaküzletünk!
Vagy egyszerűen csak ugorj be hozzánk!

 

Telefon: +36 1 783 9570

Cím: 1027 Budapest, Horvát u. 1-3.

Budai szaküzletünk:
Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 10.00 - 20.00

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz: Magyar Forint / HUF
  • Bankkártya: Visa, Visa Electron, Visa Pay, MasterCard, Maestro (kivéve American Express)

Reflexshop szaküzlet - Pest

Személyes átvétellel, termék elérhetőségével és termékkel kapcsolatos egyéb kérdésekkel keresd szaküzletünk!
Vagy egyszerűen csak ugorj be hozzánk!

 

Telefon: +36 1 269 0941

Cím: 1067 Budapest, Eötvös u. 39.
(Eötvös-Szondi sarok, bejárat a Szondi utca felől.)

Pesti szaküzletünk:
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 10.00 - 20.00
Szombaton: 10.00 - 14.00
 

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz: Magyar Forint / HUF
  • Bankkártya: Visa, Visa Electron, Visa Pay, MasterCard, Maestro (kivéve American Express)

Mindkét üzletünk vevő- és állatbarát, így örömmel várunk akár kutyával érkezel vagy babakocsival látogatsz el hozzánk, esetleg fagyival, görkorcsolyával, gördeszkával vagy!

Megközelítés

 

Tömegközlekedéssel:

Pesti üzletünkbe könnyen eljuthatsz a 3-as metróval, ha a Nyugati Pályaudvar megállónál szállsz le. Az 1-es, 2-es metróról a Deák téren leszállva 15 perc sétára vagyunk, vagy át is szállhatsz a 3-as metróra. Üzletünket könnyen megközelítheted a 4-es és 6-os villamossal is. Ha Kőbánya vagy Óbuda felől érkezel, akkor pedig a 9-es buszt ajánljuk.

Amennyiben budai üzletünkbe busszal szeretnél eljönni, akkor a 11-es vagy 111-es járatokat ajánljuk figyelmedbe. A Margit körút felől a 4-es, 6-os vagy 17-es villamos megállójához szintén közel vagyunk. Ha 2-es metróval vagy a H5-ös HÉV-vel érkezel és leszállsz a Batthyány téren, mindössze 10 perc séta és nálunk is vagy!

 

Vonattal:

Pesti üzletünk gyalog mindössze négy-öt percre van a Nyugati Pályaudvartól. A Keletitől a 73-as trolibusszal érsz el hozzánk a leggyorsabban.

Budai üzletünk a Nyugati Pályaudvar felől a 4-es és 6-os villamossal a Mechwart ligetnél leszállva egyszerűen megközelíthető. A Keleti Pályaudvartól a 2-es metróval a Batthyány térre, onnan pedig gyalog vagy a 11-es és 111-es buszokkal juthatsz el hozzánk a legkönnyebben.

 

Biciklivel:

Ha Te is két keréken közlekedsz, akkor pesti üzletünknél a kirakat mellett található útjelző táblához, budai üzletünknél pedig a parkoló automatához közeli villanyoszlophoz vagy az utca másik oldalán található MOL Bubi tárolóhoz rögzítheted biciklidet. Ha véletlenül nincsen Nálad lakat, akkor szólj be az üzletbe és amennyiben van elegendő hely, akkor a biciklidet is be tudod hozni.

 

Autóval:

Üzleteink autóval is megközelíthető. Saját gépjárműveink mindig találnak nagyon közeli parkolóhelyet, sosem szoktunk felesleges köröket fordulni.

Pesti üzletünknél mind az Eötvös, mind a Szondi utca egyirányú, amit érdemes figyelembe venni. Az üzlet pont a két utca sarkán található. A parkolás díja óránként 265 Ft és érdemes kiváltani a jegyet, mert a belvárosban lévén sok a parkolóőr.

Budai üzletünknél a Horvát utca mindkét oldalán tudsz parkolni, melynek díja 440 Ft/ óra. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor az üzletünkkel szemben található parkolóházat ajánljuk figyelmedbe.

 

Babakocsival:

Mindkét üzletünkbe történő bejutáshoz mindössze kettő lépcsőt kell "leküzdeni". A babakocsi az ajtón befér és elég csak beszólnod, kollégáink örömmel segítenek a bejutásban ha úgy ítéled meg, hogy egyedül nem menne könnyedén.

Debreceni személyes átvétel

Fontos tudnod, hogy debreceni telephelyünk egy iroda. Azonnali vásárlásra, a termékek megtekintésére és kipróbálására nincs lehetőség.

Webes rendelés esetén, mindenképpen várd meg kollégáink telefonos és e-mailes értesítését, ellenkező esetben NEM tudjuk garantálni, hogy a rendelésed átvehető irodánkban!

Telefon: +36 1 / 773 3600

Cím: 4028 Debrecen, Sámsoni út 16/A
 

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz: Magyar Forint / HUF
  • Bankkártya: Visa, Visa Electron, Visa Pay, MasterCard, Maestro (kivéve American Express)

Itt is megtalálsz minket

www.facebook.com/ugearshu

    www.instagram.com/ugearshu

    https://www.youtube.com/user/ugearshu