Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UGEARS Marsjáró

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UG70083
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs készleten

Rengeteg ember ábrándozik a vörös bolygóról, azaz a Marsról. Vajon milyen lenne ott az élet? Eljutunk egyszer valaha oda? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják az űrkutatás szerelmeseit. A bolygóra ugyan fizikaiag nem fog elrepíteni a UGEARS marsjáró modellje, de ha összeszereled, akkor egy csöppnyi fantáziával odaképzelheted azt az égitest egyik magas lejtőjére.   

Menny.:db

Leírás

Szánnj rá 30 percet vagy akár annál is kevesebbet az összeszerelésre, és élvezd ki ennek az egyedülálló mechanikus űrjáró modellnek készítését! Az Ugears mérnökei az örökké izgalmas tudományos-fantasztikus történetekből és a lenyűgöző űripari fejlesztésekből ihletet merítve tisztelegnek a végső határokat feszegető asztronauták előtt ezzel a marsjáró modellel.

A fent említett szerkezet mind a hat kereke okosan összekapcsolódik a modelben, hogy jobb manőverezést biztosítson: az asztronauták kis segítője ezáltal áthaladhat az akadályokon, hogy fontos mintákat szállítson a bázisra. A marsjáró teteje nyitható, annak érdekében, hogy helyet biztosítson kisebb rakományoknak. Ha az irodában szeretnéd használni a járgány akár tárolni és szállítani is tudja a kisebb irodaszereket, például gemkapcsokat, radírokat vagy hegyezőket. A kabinjának jobb oldalán találsz egy stilizált kamerát, amely nyomon követi a marsi környezetet. A tető mindkét oldalán található "napkollektorok" pedig sosem hagyják kimerülni a jármű energiaellátását. A modell összes eleme, beleértve a kamerát, a napkollektorokat és a hátsó létrát, minőségi fából készültek. 

A szett összesen 95 darabból áll és becsült összeszerelési ideje 1 óra. Az összeillesztéshez semmilyen ragasztóra vagy vegyi anyagra nincs szükség!

A NASA tervei szerint az emberiség első expedícióját a marsra 2050-ben indítják. Az ambíciózus üzletember, Elon Musk pedig 2025-ben szeretné elindítani misszióját a vörös bolygóra. A UGEARS modelljével viszont már ma becsempészhetsz egy kis marsi hangulatot az otthonodba!